zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Playstation 3 producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


levelseven.nl

levelseven

RetroNintendoKopen.nl

Nintendo

RetroXboxKopen.nl

Xbox

RetroSegaKopen.nl

Sega


Tweedehands PlayStation 3 Games Kopen

Betaalbare games kopen voor je Playstation 3 console?

Bij RetroPlaystationKopen.nl ben je met ons brede en voordelige assortiment tweedehands games gegarandeerd aan het juiste adres! 🎈

Van Call of Duty naar Battlefield, van Assassin's Creed naar Need for Speed, en van Uncharted naar FIFA zit er altijd wel een spel tussen voor jou!

Op zoek naar een spel uit een vergelijkbaar genre, wil je simpelweg inspiratie op doen, of heb je gewoon geen idee welke game te kiezen? Wij helpen je een handje!

De allerbeste Playstation 3 Games

De Playstation 3 kent zoveel goede spellen dat het bijna niet te doen is om een top 10 te maken. De gaafste spellen voor de Playstation 3 zijn voornamelijk te vinden in de shooter, actie en avontuur genres.

Beste Shooter games voor de Playstation 3

Op de Playstation 3 hoef je niet ver te zoeken voor de beste shooter games allertijden. 🔫

Vaak vechten klassiekers zoals Call of Duty 4: Modern Warfare en Call of Duty: Black Ops II het uit tegen de tijdloze Battlefield 3 en Battlefield 4. Op zoek naar een gave open-world en single player ervaring? Ga dan voor Far Cry 2 of Far Cry 3.

Beste Actie games voor de Playstation 3

Zonder twijfel kunnen spellen zoals Grand Theft Auto IV en Grand Theft Auto V niet ontbreken uit de beste actiespellen op de Playstation 3. 🚓🚨

Red Dead Redemption is een vergelijkbare open world game geproduceerd door dezelfde makers van GTA, maar dan in een Western setting. Ben je meer op zoek naar cinematische actie? Probeer dan de geweldige Uncharted franchise, met onder andere Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake's Deception!

Beste Avonturen games voor de Playstation 3

Het avontuur genre maakte werkelijk een evolutie mee gedurende de generatie van de Playstation 3. 🗺 🧭

Het Assassin's Creed genre leverde een van de beste trilogieën ooit met Ezio's verhalen in Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood en Assassin's Creed Revelations. Op zoek naar een volledige open wereld om te ontdekken? Dan zijn The Elder Scrolls IV: Oblivion en The Elder Scrolls V: Skyrim echt wat voor jou. Mocht je werkelijk een aangrijpend verhaal met een prachtige al dan niet intimiderende wereld willen ontdekken, dan wil je The Last of Us zeker proberen!

Goedkope games voor de Playstation 3

De Playstation 3 games zijn over het algemeen erg goed betaalbaar en voordelig. Als je één keer je Starbucks Triple Mega Latte laat staan heb je vaak al genoeg gespaard voor een moddervette nieuwe Playstation 3 game. Wil jij goedkope games die niet al te duur zijn, zie hier onze goedkoopste Playstation 3 games!

De best verkochte games voor de Playstation 3

Vaak zijn de meest verkochte games de spellen die absoluut een playthrough verdienen. Ben jij op zoek naar een koopje zodat jij de grootste klassiekers van de Playstation 3 kan beleven? Zie hier onze best verkochte Playstation 3 games!

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock