The Last of Us | Playstation 3 Games | RetroPlaystationKopen.nl

The Last of Us

Playstation 3 Games
10.0 (4 reviews)

16.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Onze Playstation 3 Games

Onze PlayStation 3 Games

Al onze PlayStation 3 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van The Last of Us gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 3 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van The Last of Us voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 3 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 3 games zijn vaak verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van The Last of Us met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is The Last of Us een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Platinum, PLAYSTATION HITS EN Essentials

Voor de PlayStation 3 zijn sommige populaire games ook als Platinum, PlayStation Hits of PlayStation Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto IV' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto IV (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


The Last of Us SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

The Last of Us is uitgebracht voor de PlayStation 3 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 3 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 3 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR The Last of Us

Om The Last of Us te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 3.

Reviews over The Last of Us

10.0 (4 reviews)
Schrijf review

De beste verhaal game op de PlayStation!

The Last Of Us is een super gave story game! Ik heb zelf deze game meerdere keren uitgespeeld! In deze game speel je met Joël die in een stad woont en daar is er een virusuitbraak. Joël moest een kind smokkelen genaamd Ellie. Hun gaan buiten de muren en ze lopen daarmee risico. Je vecht hier tegen geïnfecteerden zoals klikkers, maar ook tegen de soldaten van Fireflies! Super spannende en leuke game! Echt een aanrader.

Adam - 7 maanden geleden - zie alle 272 reviews van Adam »


Mijn favoriete game

Uiteraard mijn favoriete game! In deze game speel je als Joel die in een stad woonde die een virusuitbraam had. Daarna is hij opzoek naar de fireflies om een meisje genaamd Ellie daar naartoe te smokkelen, omdat ze een immuun is. De story klopt helemaal en sleept je mee in het verhaal. Daarom is het een geweldige game! Ik heb hem zelf meerdere keren uitgespeeld. Echt een aanrader!

Yassine - 7 maanden geleden - zie alle 210 reviews van Yassine »


The Last of Us, officieel uitgebracht op de Playstation 3, is zonder twijfel mijn leukste game op de Playstation 4.

The Last of Us, officieel uitgebracht op de Playstation 3, is zonder twijfel mijn leukste game op de Playstation 4. Het spel vertelt een van die verhalen die er zo goed in slaagt om emotie over te brengen dat je het spel niet vrijwillig neer kan leggen. In een post-apocalyptische wereld waarin schimmels mensen ombrengen en veranderen in oncontroleerbare prooidieren (a.k.a. je atypische zombie) proberen hoofdpersonages Joel en Ellie zich naar veiligheid te werken. Knallende vuurgevechten worden regelmatig afgewisseld met spannende al dan niet enge scenario’s waar je zachtjes moet sluipen om te ontsnappen aan gevaren, dat zijnde mens of geïnfecteerde. Het is een spel dat iedereen beleefd moet hebben, en de uitgever Naughty Dog doet daar zijn best in om het spel nu weer op de Playstation 5 uit te brengen!

Danny 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 7 reviews van Danny »


The Last of Us is de beste zombie game ooit, met een aangrijpend verhaal die ons confronteert met de ethiek achter grenzeloze vaderlijke liefde.

Over de jaren hebben we een talloos aantal zombiegames gehad, maar nooit is er een geweest die zoveel indruk op mij en de rest van de gaming community heeft gemaakt als The Last of Us. Dit spel volgt de reis van Ellie en Joël - een van de meest iconische duo’s in videogame geschiedenis – om het lot van de wereld te bepalen. Het is een van mijn eerste ‘hardcore’ game ervaringen: het spel dwingt je om zuinig met je kogels en materiaal om te gaan, forceert je om goed na te denken over je volgende stap, en vertelt naast de intimiderende gameplay een emotioneel beladen verhaal dat nog altijd aan m’n heartstrings trekt. En pfoe… dat geluid van de Clickers jaagt me nog steeds de stuipen op het lijf…

Craig 🥷 - 10 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

Artikelen over The Last of Us

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock