Alles over de Playstation Portable

De Playstation Portable of kortweg PSP werd onthuld op de E3 van 2004. De PSP is de eerste handheld van Sony en was het antwoord op het succes van Nintendo met de Nintendo DS. Samen met de Playstation 3, hoort de PSP tot de 7e generatie consoles. Aan de verkoopcijfers van de reeks Nintendo DS consoles heeft de PSP nooit kunnen tippen, maar desalnietemin werd de PSP een groot succes. In totaal zijn er wereldwijd ruim 80 miljoen exemplaren verkocht.

Verschillende Modellen

De Playstation Portable is uitgebracht in 5 verschillende modellen: de 1000, 2000 en 3000 serie, de PSP GO en de PSP Street. De eerste versie van de Playstation Portable , werd later opgevolgd door de PSP 3000, in de volksmond de de PSP Slim & Lite.

In tegenstelling tot de rest van de modellen, beschikt de PSP GO niet over een UMD-Drive om de PSP games in te doen, maar gebruikt het in plaats daarvan een intern flashgeheugen.

Playstation Portable Console of Games Kopen

Ons PSP assortiment is opgedeeld in twee groepen. Bij Consoles & Accessoires vind je alle handhelds, controllers, kabels, en andere accessoires. Alle spellen staan onder Games. Al onze PSP Games zijn originele Europese games.