zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Playstation 3 producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


RetroNintendoKopen.nl

Nintendo

RetroXboxKopen.nl

Xbox

levelseven.nl

levelseven

RetroSegaKopen.nl

Sega


Sony PlayStation 3 Starter Packs

De PlayStation 3, afgekort de PS3, was het derde antwoord van Sony aan alle gamers op de wereld. Het was een van de meest geavanceerde en veelzijdige gameconsoles die Sony Computer Entertainment in 2006 op de markt bracht. Deze console heeft de manier waarop we games ervaren en consumeerden opnieuw gedefinieerd. Vooral dat laatste want kan je nog het nieuws herinneren dat mensen met slaapzakken en al voor de winkels lagen om als eerste de PlayStation 3 te bemachtigen?

De PlayStation 3 werd gelanceerd als de opvolger van de PlayStation 2 en vertegenwoordigde een enorme sprong in technologische vooruitgang. Sony wilde niet alleen een gameconsole bouwen, maar ook een entertainment hub voor thuisgebruik. Door de Blue-Ray technologie te gebruiken wisten zij enorm veel huishoudens over te halen om voor PlayStation te kiezen. Hoewel het geen PlayStation 2 succes was domineerde Sony alweer de markt met deze krachtpatser.💪

Alles dat je nodig hebt in één Playstation 3 Starter Pack

Onze Starter Packs zijn net zo samengesteld zoals ze vroeger in de winkel lagen. Je krijgt altijd álle Hardware die je nodig hebt om direct te kunnen spelen en om je op weg te helpen krijg je altijd een beetje korting t.o.v. de prijzen van de losse producten.

Alle Playstation 3 Starter Packs bevatten altijd:

  • Een originele console
  • Ten minste één originele controller
  • Alle benodigde bekabeling

Verschillende Versies

De Starter Packs komen in verschillende versies. Zo kan je kiezen voor de eerst 'phat' editie, of voor de kleinere Slim model. Liever de laatste generatie in huis? Dan kan je gaan voor de SUper Slim model. Misschien toch een game erbij? Of liever in de originele doos? Er is van alles mogelijk bij de PlayStation 3 Starter Pack.

Kortom, pak de Starter Pack die het beste bij jou past, bestel nog wat extra Playstation 3 Games mee en binnen de kortste keren ben jij lekker retro aan het gamen zoals vroegah. 😎

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock