Call of Duty 4: Modern Warfare | Playstation 3 Games | RetroPlaystationKopen.nl

Call of Duty 4: Modern Warfare

Playstation 3 Games
10.0 (3 reviews)

9.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Onze Playstation 3 Games

Onze PlayStation 3 Games

Al onze PlayStation 3 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Call of Duty 4: Modern Warfare gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 3 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Call of Duty 4: Modern Warfare voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 3 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 3 games zijn vaak verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Call of Duty 4: Modern Warfare met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Call of Duty 4: Modern Warfare een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Platinum, PLAYSTATION HITS EN Essentials

Voor de PlayStation 3 zijn sommige populaire games ook als Platinum, PlayStation Hits of PlayStation Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto IV' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto IV (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


Call of Duty 4: Modern Warfare SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Call of Duty 4: Modern Warfare is uitgebracht voor de PlayStation 3 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 3 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 3 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Call of Duty 4: Modern Warfare

Om Call of Duty 4: Modern Warfare te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 3.

Reviews over Call of Duty 4: Modern Warfare

10.0 (3 reviews)
Schrijf review

De start van Modern Warfare

Deze call of duty is een landmark in de gamehistorie. Cod maakte de stap naar de moderne oorlogsvoering en wat een succes! De game speelt heerlijk en de single player is heel dynamisch. Een aanrader voor de shooter liefhebber. Als je het hier besteld, weet je ook zeker dat je deze game in nieuwstaat geleverd krijgt. Er wordt zorgvuldig aandacht aan besteed vanuit Team Retro!

Thomas - 2 maanden geleden - zie alle 69 reviews van Thomas »


Onwijs gave COD game!

Wat gaaf dat deze game je uitgekomen! De maps en de items zijn ontiegelijk vet! De story is echt enorm goed en de missies zijn super! Deze COD moet je echt gaan spelen!

Adam - 6 maanden geleden - zie alle 272 reviews van Adam »


De beste Call of Duty ervaring ooit. Period.

Ik ben geen grote Call of Duty fan, maar ik ben wel een gigantische hypocriet in de zin dat dit spel met vlag en wimpel een van mijn favoriete first-person shooters is. De release van deze game was een revolutie van de FPS speeltuin met destijds ongeëvenaarde multiplayer op consoles in het bijzonder. Map design was on point en collectibles waren bijna compulsief en obsessieve om te ontgrendelen. Maar dan: de story. GOD - of moet ik zeggen COD - wat is de story goed. Met een aantal van de beste missies zoals Death From Above heb ik nog nooit dichter op het scherm gezeten tijdens de zomervakantie bij mijn oom. Dit is de Call of Duty die je gespeeld moet hebben.

Craig 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock