Assassin's Creed II | Playstation 3 Games | RetroPlaystationKopen.nl

Assassin's Creed II

Playstation 3 Games
9.5 (4 reviews)

2.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze PlayStation 3 Games

Al onze PlayStation 3 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Assassin's Creed II gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 3 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Assassin's Creed II voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 3 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 3 games zijn vaak verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Assassin's Creed II met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Assassin's Creed II een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Platinum, PLAYSTATION HITS EN Essentials

Voor de PlayStation 3 zijn sommige populaire games ook als Platinum, PlayStation Hits of PlayStation Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto IV' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto IV (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


Assassin's Creed II SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Assassin's Creed II is uitgebracht voor de PlayStation 3 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 3 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 3 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Assassin's Creed II

Om Assassin's Creed II te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 3.

Reviews over Assassin's Creed II

9.5 (4 reviews)
Schrijf review

Assassin met klusmanagement

Waar de eerste game vooral ging over het uitschakelen van Templar kopstukken om zo achter de waarheid te komen (en om jezelf te bewijzen als Master Assassin), gaat het tweede deel vooral over het begin van de groei van een jonge assassin, die gedurende de game groeit van wraaklustige jongen die zijn vader en broers voor zijn zien word opgehangen naar een wijze, strategische en tactvolle assassin. Het leuke van deze game is niet alleen dat je Ezio ziet groeien (hij wordt niet alleen ouder, maar ook wijzer), ook zit er een beetje management in. Gedurende het spel kun je gebouwen voor dokters, kledingmakers, kunstverkopers en smederijen verbeteren (en extra diensten zoals dieven, krijgslieden en.... ehm.. vrouwen van plezier een plek geven). Hierdoor groeit je inkomsten waardoor je passief kan investeren in betere wapens en armor. Doe je het helemaal goed, dan kun je het zwarte Armor of Altaïr vrijspelen die onbreekbaar is. Het spel is erg ruim opgezet met een goede diversiteit aan side-quest en de nodige eigen huis en tuin hobby. Voor deze prijs is dit samen met het eerste deel een game die je (gespeeld) moet hebben.

Rick - 1 week geleden - zie alle 13 reviews van Rick »


De spel waar de franchise van Ezio Auditore begon!

Een ijzersterk verhaal van Ezio Auditore. Uiteraard heel Ezio Collection is super gaaf, maat deze heeft iets. Vooral omdat het nog maar een start is van de Ezio franchise maakt deze game extra specialer. Met super leuke missions, spannende cutscenes en de side missions maakt deze game wel 1 van de beste AC games aller tijden!

Adam - 6 maanden geleden - zie alle 272 reviews van Adam »


Perfect gameplay en pakkend verhaal

Het meest pakkende verhaallijn van de franchise, de manier waarop de jongere jaren zijn weer gegeven is zeer interessant!

Darwinizor - 7 maanden geleden - zie alle 29 reviews van Darwinizor »


Hét spel wat de Assassin's Creed franchise vormgegeven heeft.

Assassin's Creed II is volgens de meeste gamers het lievelingetje van de franchise. Assassin's Creed 1 maakte uiteraard een indruk, maar half zo sterk als met de introductie van Ezio Auditore de Firenze, de knappe, charmante doch naïve tiener uit het Renaissance Italië. Dit spel vormde het succes van de franchise definitief, met prachtige omgevingen, overtuigende parcoursfragmenten en leuke karakters en bijbehorende missies. Persoonlijk vind ik het spel minder verfijnd dan het vervolg (Brotherhood) waar alles net wat meer klopte en beter in elkaar stak, maar toch verdient dit spel ontzettend veel credit voor wat het tot stand heeft mogen brengen. Kudos!

Craig 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock