Levertijd & Verzendkosten

Alle producten worden direct uit voorraad geleverd. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 zijn betaald, worden dezelfde dag nog opgestuurd. Ook met de feestdagen. Beloofd. 👊

Beloftes zijn bij ons heilig, dus die komen we na. Altijd.


Levertijd rond de feestdagen 🎄

Houdt er rekening mee dat de postbedrijven het momenteel erg druk hebben en dat het soms iets langer kan duren voordat je het pakketje ontvangt. Bestel dus alsjeblieft op tijd.


Op het moment dat je bestelling verzonden is, ontvang je per mail een track-en-trace code waarmee je de levering kunt volgen.

Postbedrijven

Bestellingen binnen Nederland worden geleverd door PostNL of DHL.

DHL

Past jouw bestelling door de brievenbus? Dan komt DHL je pakketje brengen. Je ontvang een track&trace linkje met het verwachte tijdvak, maar hoeft er dus niet voor thuis te blijven zolang je brievenbus nog een gaatje over heeft.

PostNL

Alle pakketten die niet door de brievenbus kunnen, worden bezorgd door PostNL. PostNL rijdt rond door heel Nederland. Dus of je nou in Valkenburg woont of op Terschelling, PostNL bezorgt overal.

Hoe laat PostNL precies aan jouw deur komt verschilt heel erg. Hou daarom goed jouw Track and Trace pagina in de gaten of gebruik de PostNL app voor automatische updates.

Verwachte Levertijd

De standaard levertijd van PostNL en DHL is 1 werkdag. Dus als je op werkdagen voor 18:00 bestelt, heb je het pakketje normaal gesproken de volgende dag in huis.

We kunnen echter alleen beloven wanneer wij het zelf opsturen.

Als we later groot zijn, zouden we het liefste zelf op het fietsje of in Mario's Kart het hele land door toeren om jullie pakketjes hoogstpersoonlijk af te leveren.

Tot die tijd blijven we voor de exacte levering afhankelijk van de postbedrijven.

Verzendkosten

We hebben als richtlijn om voor alle bestellingen samen de verzendkosten ongeveer 50/50 met jullie te delen. Dit doen we door een vast tarief van €3.95 te rekenen voor alle zendingen.

Voor bestellingen boven de €100,- is de verzending altijd gratis. 💸

Ophalen

Het is ook mogelijk je bestellingen op te komen halen bij ons in Utrecht.

We hebben geen stenen winkel om rond te snuffelen en ook geen kassa, dus je moet nog steeds online je bestelling plaatsen en betalen. Kies in de checkout voor Ophalen, dan betaal je geen verzendkosten.

Ophalen kan elke werkdag tussen 13:00-18:00, vanaf het moment dat je een bevestigingsmail hebt ontvangen dat je bestelling klaar staat om op te halen.

Meer haast? Je kunt altijd eerder even bellen of langskomen. Dan loop je wel een klein risico op een teleurstelling als er onverhoopt iets mis is met de producten die je besteld hebt.

Verzending naar België

De standaard levertijd naar België is 2-3 werkdagen en de verzendkosten zijn net als naar Nederland €3.95 of gratis vanaf €100,-. Zie hier alle informatie over de Levertijd & Verzendkosten naar België.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock