zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Playstation 2 producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


RetroNintendoKopen.nl

Nintendo

RetroXboxKopen.nl

Xbox

levelseven.nl

levelseven

RetroSegaKopen.nl

Sega


Sony PlayStation 2 Starter Packs

De PlayStation 2, ook wel bekend als de PS2, is een revolutionaire gamingconsole die in het nieuwe millennium uit is gebracht door Sony. De winkels waren er klaar voor en de Black Friday campagnes deden hun werk. Hongerig wachtte de fanatieke gamers om naar binnen te mogen rennen om de krachtigste console uit die tijd te kunnen bemachtigen. Yes, de aankomst van de Sony PlayStation 2 Phat Conole in Europa was een feit.

De PlayStation 2 biedt wat geen ander kon bieden. Rekenkracht waar je u tegen zegt, graphics wat niet te evenaren was, een snellere engine waar software developers nog van kon leren en niet te vergeten: de mogelijkheid om jouw Harry Potter DVD's op af te kunnen laten spelen. Kortom de PlayStation 2 was in het jaar 2000 de Terminator onder de game consoles. 💪

Alles dat je nodig hebt in één Playstation 2 Starter Pack

Onze Starter Packs zijn net zo samengesteld zoals ze vroeger in de winkel lagen. Je krijgt altijd álle Hardware die je nodig hebt om direct te kunnen spelen en om je op weg te helpen krijg je altijd een beetje korting t.o.v. de prijzen van de losse producten.

Alle Playstation 2 Starter Packs bevatten altijd:

  • Een originele console
  • Ten minste één originele controller
  • Een originele memory card
  • Alle benodigde bekabeling

Let op: Om je Playstation 2 aan te sluiten op HDMI heb je nog een extra converter nodig. Die kun je zelf bij bestellen. Check hier hoe jij je Sony PlayStation 2 kan aansluiten op jouw moderne televisie.

Verschillende Versies

De Starter Packs komen in verschillende versies. Zo kan je kiezen voor de eerst 'phat' editie, of voor de veel kleinere Slim model, met of zonder game en soms zelfs met de originele doos.

Kortom, pak de Starter Pack die het beste bij jou past, bestel nog wat extra Playstation 2 Games mee en binnen de kortste keren ben jij als een echte 00s kid aan het Playstationen! 😎

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock