zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Playstation 1 producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


RetroNintendoKopen.nl

Nintendo

RetroXboxKopen.nl

Xbox

levelseven.nl

levelseven

RetroSegaKopen.nl

Sega


Sony PlayStation 1 Starter Packs

De PlayStation 1, ook wel bekend als de PS1, is een iconische gameconsole die in 1995 werd geïntroduceerd in Europa door Sony Computer Entertainment. Het markeerde het debuut van Sony op de consolemarkt en zou de gaming wereld voor altijd veranderen.

De oorsprong van de PlayStation gaat terug tot het midden van de jaren '80, toen Sony en Nintendo samenwerkten aan een cd-gebaseerde add-on voor de Super Nintendo. Deze samenwerking liep echter stuk omdat Nintendo kwam koekeloeren bij onze Nederlandse Philips. Hoewel Sony het hele idee in de prullenbak wilde gooien stond er een man op en zei 'waarom maken wij niet onze eigen gaming console?'.

Zo gezegd, zo gedaan en niet veel later gingen er maarliefst 120 miljoen Playstations over de toonbank. Bizar goede cijfers voor een eerste console natuurlijk. Wat ons betreft ook meer dan terecht, want zelfs 30 jaar later is de PS1 nog steeds een iconische console. 😃

Alles dat je nodig hebt in één Playstation 1 Starter Pack

Onze Starter Packs zijn net zo samengesteld zoals ze vroeger in de winkel lagen. Je krijgt altijd álle Hardware die je nodig hebt om direct te kunnen spelen en om je op weg te helpen krijg je altijd een beetje korting t.o.v. de prijzen van de losse producten.

Alle Playstation 1 Starter Packs bevatten altijd:

  • Een originele console
  • Ten minste één originele controller
  • Een originele memory card
  • Alle benodigde bekabeling

Let op: Om je Playstation 1 aan te sluiten op HDMI heb je nog een extra converter nodig. Die kun je zelf bij bestellen. Check hier hoe jij je Sony PlayStation 1 kan aansluiten op jouw moderne televisie.

Verschillende Versies

De Starter Packs komen in verschillende versies. Met een Analog of DualShock controller, met of zonder game en soms zelfs met de originele doos.

Kortom, pak de Starter Pack die het beste bij jou past, bestel nog wat extra Playstation 1 Games mee en binnen de kortste keren ben jij als een echte 90s kid aan het Playstationen! 😎

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock