Wij zijn geopend. Je bestelling wordt met veel liefde ingepakt, maar kan vertraging oplopen bij de post. Afhalen is even niet mogelijk. Lees hier meer over de huidige situatie.Alles over de Playstation 3

De Playstation 3 of kortweg PS3 werd gelanceerd in 2007, als opvolger van de Playstation 2. Samen met de Nintendo Wii en de XBOX 360, behoort de Playstation 3 tot de 7e generatie consoles. De PS3 werd een groot succes. In december van 2015 waren er al 86 miljoen exemplaren verkocht.

Verschillende Modellen

De Playstation 3 is uitgebracht in 3 verschillende modellen: Phat, Slim en Super Slim. De eerste versie van de Playstation 3 wordt inmiddels liefkozend de Playstation 3 Phat genoemd. Later heeft Sony 2 nieuwere modellen uitgebracht: de Playstation 3 Slim in 2009 en de Playstation 3 Super Slim in 2012.

Playstation 3 Console of Games Kopen

Ons Playstation 3-assortiment is opgedeeld in twee groepen. Bij Consoles & Accessoires vind je alle spelcomputers, controllers, kabels, en andere accessoires. Alle spellen staan onder Games. Al onze PS3 Games zijn originele Europese PS3 games.