12.1% korting

Minecraft: PlayStation 3 Edition

Playstation 3 Games

aanbieding

32.95 28.95

op voorraad


Voor 18:00 besteld, vandaag verzonden voor 3.95

Gratis op te halen bij ons in Utrecht

Refurbished met 100% garantie

30 dagen retourneren zonder vragen

Meer dan 50.000 klanten geven ons gemiddeld een 9.3


Meer Info

MINECRAFT: PLAYSTATION 3 EDITION

In de Minecraft Playstation 3 Edition is alles mogelijk🤗 Van het bouwen van reusachtige kastelen en landhuizen tot het maken van geheime batcaves.

Je kunt het rustig aan doen door lekker te sprokkelen en een vredig dorpje te bouwen met een boerderij 🐔🐷 Of je kunt je gaan voorbereiden op het gevecht met The Ender Dragon door hiervoor te gaan trainen en door wapens💣 te maken om deze enorme dragon te verslaan. Je kunt alle kanten op, de keuze is aan jou 😀SPECIFICATIES

Product:

  • Titel game: Minecraft: Playstation 3 Edition
  • Taal: Engel, Nederlands
  • Genre: Adventure
  • Leeftijd: 7+


Platform Compatibiliteit:


STAAT VAN HET PRODUCT

Al onze PlayStation games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekend dat vrijwel alle games gebruikerssporen kunnen bevatten. Sommige hoesjes zijn namelijk net wat netter dan de andere. Ook de game CD's kunnen gebruikerssporen bevatten. Dit zijn vaak lichte krassen. No worries: de games worden nog wel gelezen.

Mocht je liever een krasvrije disc willen ontvangen? Dan kan je gebruikmaken van onze Disc Games Polijst Service. Die kan je hierboven aanvinken zodat wij voor een kleine vergoeding jouw epische game krasvrij polijsten.