Minecraft: PlayStation 3 Edition

Playstation 3 Games

10.0 / 10 (1 review)

19.95

op voorraad


Voor 18:00 besteld, vandaag verzonden voor 3.95

Gratis op te halen bij ons in Utrecht

Refurbished met 100% garantie

30 dagen retourneren zonder vragen

Meer dan 50.000 klanten geven ons gemiddeld een 9.4

Beschrijving

MINECRAFT: PLAYSTATION 3 EDITION

In de Minecraft Playstation 3 Edition is alles mogelijk🤗 Van het bouwen van reusachtige kastelen en landhuizen tot het maken van geheime batcaves.

Je kunt het rustig aan doen door lekker te sprokkelen en een vredig dorpje te bouwen met een boerderij 🐔🐷 Of je kunt je gaan voorbereiden op het gevecht met The Ender Dragon door hiervoor te gaan trainen en door wapens💣 te maken om deze enorme dragon te verslaan. Je kunt alle kanten op, de keuze is aan jou 😀SPECIFICATIES

Product:

  • Titel game: Minecraft: Playstation 3 Edition
  • Taal: Engel, Nederlands
  • Genre: Adventure
  • Leeftijd: 7+


Platform Compatibiliteit:


STAAT VAN HET PRODUCT

Al onze PlayStation games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekend dat vrijwel alle games gebruikerssporen kunnen bevatten. Sommige hoesjes zijn namelijk net wat netter dan de andere. Ook de game CD's kunnen gebruikerssporen bevatten. Dit zijn vaak lichte krassen. No worries: de games worden nog wel gelezen.

Mocht je liever een krasvrije disc willen ontvangen? Dan kan je gebruikmaken van onze Disc Games Polijst Service. Die kan je hierboven aanvinken zodat wij voor een kleine vergoeding jouw epische game krasvrij polijsten.


ONZE PLAYSTATION 3 GAMES

Al onze PlayStation 3 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Minecraft: PlayStation 3 Edition gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 3 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Minecraft: PlayStation 3 Edition voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 3 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 3 games zijn vaak verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Minecraft: PlayStation 3 Edition met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Minecraft: PlayStation 3 Edition een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Platinum, PLAYSTATION HITS EN Essentials

Voor de PlayStation 3 zijn sommige populaire games ook als Platinum, PlayStation Hits of PlayStation Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto IV' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto IV (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


Minecraft: PlayStation 3 Edition SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Minecraft: PlayStation 3 Edition is uitgebracht voor de PlayStation 3 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 3 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 3 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Minecraft: PlayStation 3 Edition

Om Minecraft: PlayStation 3 Edition te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 3.

Reviews over Minecraft: PlayStation 3 Edition

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Minecraft is by far mijn favoriete spel

Het kan ook echt niet anders: wie mij kent weet dat Minecraft mijn favoriete spel is, al komt dat alleen al door mijn rugtas. Al sinds de middelbare school bouw ik volop creatief in servers of steel ik kistjes leeg van vijanden (en vrienden). Ook vandaag de dag speel ik nog af en toe met een groepje. In mijn ogen kan je nooit te oud worden voor deze game. Mijn huidige doel? The Adventure Time boomhut nabouwen! Als ik ooit volwassen word en kinderen krijg? Dan bouw ik een creeper kamer.

Chris - 1 maand geleden

Artikelen over Minecraft: PlayStation 3 Edition

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Hoofd Ninja Chris