Batman: Arkham City | Playstation 3 Games | RetroPlaystationKopen.nl

Batman: Arkham City

Playstation 3 Games
8.0 (2 reviews)

7.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Onze Playstation 3 Games

Onze PlayStation 3 Games

Al onze PlayStation 3 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Batman: Arkham City gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 3 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Batman: Arkham City voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 3 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 3 games zijn vaak verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Batman: Arkham City met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Batman: Arkham City een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Platinum, PLAYSTATION HITS EN Essentials

Voor de PlayStation 3 zijn sommige populaire games ook als Platinum, PlayStation Hits of PlayStation Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto IV' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto IV (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


Batman: Arkham City SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Batman: Arkham City is uitgebracht voor de PlayStation 3 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 3 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 3 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Batman: Arkham City

Om Batman: Arkham City te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 3.

Reviews over Batman: Arkham City

8.0 (2 reviews)
Schrijf review

Zeer agressieve vleermuis-man

Ik vind dit echt wel een lekker spelletjes op de momenten dat een een goed groepje boefjes aan het aanpakken ben, maar op dit en het slingeren door Arham City na vind ik dat de pret voor mij al snel begon af te nemen. Ik ben zelf meer van de online shooters, maar toch kan ik wel zeggen dat ik deze game wel erg leuk vind op zijn tijd. Dit heeft echt puur en alleen te maken met de prachtige combo's in de gevechten en het vliegen en slingeren natuurlijk ; )

Bauke 🥷 - 5 maanden geleden - zie alle 25 reviews van Bauke »


Een geweldige game die je laat vliegen, meppen, puzzelen en flexen als de Batman

Batman: Arkham City is het spel dat mijn liefde voor de Batman heeft laten groeien. Ik had Batman: Arkham Asylum hiervoor al gespeeld - wat bovendien een uitstekende game is en de basis voor deze franchise stevig neerlegt -, maar niks voelde beter dan in een open wereld door Gotham te glijden, baddies in elkaar te meppen, en een aantal van de beste villains, including the Joker, in levende lijven mee te maken. Een grandioze aanrader die iedereen gespeeld moet hebben.

Craig 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock