Tips van de Community

Deze 14 product reviews heeft onze klant Sunil geschreven.
🤫 Psst, zelf ook wat golden coins verdienen met het schrijven van product reviews? Lees hier hoe.
Product Review
Playstation 4 Console - 500GB
Playstation 4 Console - 500GB
Playstation 4 Hardware

Een goeie console met toffe exclusieve games.
Ik hou van playstation consoles en heb al lang een ps4. In deze review bespreek ik de goeie en slechte punten van de console. + Games: Er zijn heel veel games op de ps4. Je hebt een ruime keuze. Ook zijn er vele exclusives die enkel beschickbaar is op ps4. +Playstation Store: Met elke game die beschikbaar is, pre-orders op het perfecte moment en exclusieve kortingen is het toch wel een paradijs. In de playstation store kun je op elk moment je favotiete games kopen. En soms zelfs met een zeer goede prijs. +Sociaal: Ga in een Play Party met je vrienden of chat samen door elkaar toe te voegen als vriend. -Hitte: Na eventjes spelen wordt de console wel snel warm. Je voelt dit ook zeker als je de console aanraakt. -Geluid: Je playstation maakt enorm veel geluid tijdens het spelen van games.
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Playstation 4 Games

Leuk om eens met vrienden te spelen en de story te spelen maar begint doelloos te worden.
Gta is een heel toffe game met 2 modes: Story mode Online mode In de story mode speel je als Micheal, Trevor of Franklin. Mijn persoonlijke favoriet was Franklin door zijn toffe karakter. De story is tof een bevat een heleboel leuke missies, maar sommige missies zijn soms wat moeilijker, frustrerend of gewoon saai. Ook vond ik dat het saai werd nadat je de story had voltdooid. In Gta online word je samen met meerdere spelers in Los Santos gezet enkun je missies, heists, races en meer doen. In het begin kan het soms lastig zijn omdat andere spelers die al beter zijn en goeie spullen hebben je aanvallen. Ook vind ik het best saai om Gta online zonder vrienden te spelen. Op een moment begon Gta online doelloos te worden voor mij en dat was dan ook het einde voor mij. Is zeker een toffe game om af en toe eens met vrienden te spelen of is leuk om de story te spelen. Maar je kan snel gefrustreerd raken en het doelloos beginnen te vinden.
LittleBigPlanet 3 (Playstation Hits)
LittleBigPlanet 3 (Playstation Hits)
Playstation 4 Games

Een zeer toffe game voor kinderen en om samen te spelen!
Is een grote aandrader voor kinderen. Zeker voor broertjes en zusjes die samen willen spelen. Ik speel het vaak met vrienden en familie op feestdagen of in het weekend. Game heeft een goeie sfeer en zorgt altijd weer voor een leuk moment. Een minpunt is dat dit spel voor mij echt een multiplayer is. Het is zeker veel minder leuk als je dit niet samen met iemand kan spelen.
Sony Dual Shock Playstation 4 Controller
Sony Dual Shock Playstation 4 Controller
Playstation 4 Hardware

Een goeie controller die lekker in de handen ligt.
Top controller, het is draadloos en heeft vibratie wat alles iets echter maakt. Is ook makkelijk te gebruiken tijdens het opladen en ligt lekker in de handen. Er is echter wel 1 probleempje, stick drift. Dat betekent dat je beweegt in je game terwijl je de stick zelf niet aanraakt. Ik heb dit probleem met meerdere controllers ervaren en het is zeker niet gemakkelijk op te lossen. Gelukkig zit dit wel bij de garantie van het bakje en kun je het opsturen zodat het allemaal opgelost is. Dus, ik zou dit product zeker aanraden aan ps4 gamers.
Gebruikte Oplaadkabel Mini USB Voor PS3 Controllers
Gebruikte Oplaadkabel Mini USB Voor PS3 Controllers
Playstation 3 Hardware

Een kabel die je bakje sneller oplaadt.
Is een lekker grote kabel. En geloof het of niet, hij laadt ook mijn controller sneller op. Ik hou ervan. Ik raad deze kabel zeker aan voor deze prijs want in de winkels kun je niets goedkopers vinden.
Marvel: Spider-Man
Marvel: Spider-Man
Playstation 4 Games

Een leuke story en veel toffe collectibles.
Toffe game! Was een leuke story en zeer toffe eindbazen. Er zitten soms wel missies tussen die minder actie hebben en dus ook iets minder leuk zijn. Ook na de story zijn er heel wat collectibles zoals alle rugzakjes en nog veel meer wat je allemaal kan verzamelen. Ook is het leuk om elke skill te unlocken. Na de story kun je dus nog heel wat doen. Ook zijn er side missions die niet bij de story horen. Die zijn ook leuk om te doen. Nadat je alles hebt verzameld alle missies en side missies hebt gedaan en alle skills hebt unlocked heb je de gale volledig uitgespeeld. Je kan ook extra dlc kopen waarlee je dan extra missies krijgt. Het is ook heel leuk dat er veel verschillende soorten aanvallen zijn. Je kan je webs gebruiken of je kan gadgets gebruiken zoals remote mines en veel meer. Een grote aanrader. En zeker niet doelloos.
HDMI Kabel voor Playstation 4 Consoles
HDMI Kabel voor Playstation 4 Consoles
Playstation 4 Hardware

Gemakkelijk in en uit de hdmi poort.
De HDMI kabel voor de Ps4 is echt een topper, hij is lang en gaat overal heel erg gemakkelijk in. Is ook makkelijk buigbaar en blijft normaal na het buigen. Zeker een aanrader omdat de meeste HDMI kabels duurder zijn dat dit en gemakkelijk in de poort vastraken. Als je geen schade wilt in je poort zou je zeker deze moeten kopen.
Sony Playstation 4 Camera V2
Sony Playstation 4 Camera V2
Playstation 4 Hardware

Is goed voor filmpjes en streams maar wel prijzig voor wat je krijgt.
De playstation camera is een leuk en gebruikvol product. Hier zijn enkele voordelen en nadelen: +Je kan the playroom spelen. Een heel toffe game om samen met vrienden of familie te spelen. +Facecam tijdens streamen en videos maken: Maak je ook graag filmpjes voor social media of stream je graag op youtube en twitch? Dan kun je met deze camera je eigen facecam hebben tijdens dat je dat doet. De camera heeft een redelijke beeldkwaliteit en hiermee worden je videos zeker wel leuker. -Prijs: De playstation camera is best wel prijzig voor wat je krijgt omdat je er niet zoveel mee kan doen. Ik zou deze enkel aanraden voor mensen die echt graag filmpjes en videos direct via hun ps4 maken. Doe je dat niet, dan vind ik het niet zo slim om het te kopen door de prijs.
Playstation 4 Console Pro - 1TB
Playstation 4 Console Pro - 1TB
Playstation 4 Hardware

Mooi design maar geen grote upgrade.
Ik heb elke playstation console in bezit, ook deze. Hier enkele plus en minpunten: +Kwaliteit: De beeldkwaliteit ziet er een stuk beter uit dan dat van de ps4. Het zirt er allemaal iets echter en mooier uit, het licht en de schaduwen zien er ook iets beter uit. +Opslag: Met 1 terabyte kun je zeker een heleboel games downloaden. Het is zeker genoeg opslag om ook nog je videos op te slaan. +Design: Mijn mening is dat het design echt top is. Het lijken wel twee ps4 slims op elkaar, heel tof gedaan. -Prijs: Een ps4 pro is al een stuk duurder dan een ps4 en het is ook niet een zeer grote upgrade. Op de meeste games blijft de fps hetzelfde als de normale ps4. -Kleine upgrade: De ps4 pro is niet een zeer grote upgrade. Het meeste blijft hetzelfde alleen de beeldkwaliteit is iets beter. Ik raad je aan gewoon ps4 met 1 terabyte te kopen, ze zijn bijna precies hetzelfde maar de ps4 is goedkoper.
Playstation 4 Console Slim - 500GB
Playstation 4 Console Slim - 500GB
Playstation 4 Hardware

Net hetzelfde als ps4 maar beter design.
Ik hou van de ps4 slim, het is net als de ps4 maar dan een stuk fijner. Hier zijn enkele plus en minpunten: +Slim: De console is precies hetzelfde als de Ps4 maar ziet er beter en nieuwer uit. De ps4 slim is een stuk minder dik en dat maakt het design veel mooier. -Hitte: De console wordt snel heel warm, zeker na het spelen van iets zwaardere games of in warme dagen. Let dus soms op op de warmte van je ps4 en leg hem niet in de zon. -Geluid: De ps4 slim maakt net als de ps4 een heleboel geluid tijdens het spelen. Je kan dit soms zelfs van buiten de kamer horen . Als je twijfelt dan raad ik je aan een Ps4 pro slim van 1 terabyte te kopen. Ikzelf vind dit het beste product door de prijs, opslag en kwaliteit.
Lego Marvel Super Heroes
Lego Marvel Super Heroes
Playstation 4 Games

Een toffe game maar korte story.
Lego Marvel is een hele leuke game. Je kan lego marvel poppetjes verzamelen, een story spelen en veel meer. Ik heb genoten van deze game want je kon het samen spelen. Ik heb het wel al heel snel uitgespeeld omdat de story echt niet zo lang was. Wel een anraader voor kinderen of lego en marvel fans. Ik vind alle superkrachten echt leuk gedaan in lego. Er zijn ook veel poppetjes waaruit je kan kiezen dus probeer ze zeker eens allemaal!
Sony PlayStation 4 VR Bril - V1
Sony PlayStation 4 VR Bril - V1
Playstation 4 Hardware

Beter oqulus quest 2 kopen.
De ps vr is wel leuk gedaan maar de kwaliteit is best wel matig, het ziet er allemaal niet zo mooi uit. Ook is de headset echt heel groot, wat best wel irritant is. Het design is ook niet zo mooi volgens mij. Het is tof om in vr te spelen, maar er zijn weinig games die het ook niet waard zijn voor zo'n prijzige headset. Je zou beter een oculus quest 2 kunnen kopen omdat er daar meer games zijn, de kwaliteit beter is en je geen pc nodig hebt. De prijs is ongeveer hetzelfde maar je krijgt gewoon meer met de quest 2.
Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red
Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red
Playstation 4 Hardware

1 van de toffe kleuren van de dualshock 4!
De dualshock 4 is een heel goeie controller. Hij ligt lekker in je handen en heeft vibratie wat alles iets echter maakt. Je hebt hem ook in veel kleuren. Dus je kan ze ook verzamelen. Rood is een mooie kleur voor de dualshock ik heb deze in mijn collectie en hou ervan. Het is altijd leuker en beter om nog een extra controller te hebben of een controller in een andere kleur. Zo blijft het niet altijd heel saai.
Batterij Accu voor PS4 Dual Shock Controller V2
Batterij Accu voor PS4 Dual Shock Controller V2
Playstation 4 Hardware

Een grote aanrader als je batterij niet meer goed werkt!
Het is altijd goed om een extra accu voor je controller te hebben! Als je controller bijvoorbeeld traag oplaadt of zelfs niet meer oplaadt kan deze goed van pas komen. Of als je batterij al zeer snel leeggaat. De batterij is helemaal niet moeilijk te verplaatsen en werkt goed. Een aanrader, want het is altijd goedkoper om een nieuwe batterij te kopen als je batterij niet meer goed werkt dan een volledig nieuwe controller. Ook is het beter voor het klimmaat dat je gewoon je batterij vervangt. Dus wil jij een handje helpen het klimaat te verbeteren of wil jij geld sparen? Koop dan beter een batterij in plaats van een volledig nieuwe controller!
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock