Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red | levelseven
Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red | levelseven
Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red | levelseven

Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red

Playstation 4 Hardware

9.3 / 10 (3 reviews)
Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red | levelseven
Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red | levelseven
Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red | levelseven

48.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ORIGINELE DUAL SHOCK PS4 CONTROLLER - red

De Sony Dual Shock PS4 Controller beschikt over diverse nieuwe verbeteringen, hierdoor wordt jouw game-ervaring nog meeslepender. 😱 Door de supergevoelige SIXAXIS sensor worden al je bewegingen nauwkeurig gedetecteerd. Én door de intensere trillingsmotoren ervaar jij nog meer actie.

De Sony Dual Shock PS4 Controller is de allereerste controller die beschikt over een touchpad. Het touchpad bevindt zich aan de voorkant van de controller en zorgt voor een vrijere manier van spelen.

Deze top controller is ook nog eens draadloos, dus je hebt geen last van los bungelende draadjes en je hebt optimale bewegingsvrijheid. Voor het opladen van de controller heb je wel een Micro-USB kabel nodig, misschien heb je deze nog wel ergens tussen je kabeltjes liggen. Mocht je hem nog niet in huis hebben kan je hem er bij ons bij bestellen. 🔌


STAAT VAN HET PRODUCT

De Sony Dual Shock PS4 Controller wordt door Sony zelf niet meer geproduceerd. Gelukkig zijn er genoeg gamers die hun Sony producten met liefde hebben gebruikt. Al deze pareltjes worden bij ons grondig getest, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd.


SPECIFICATIES

Product:

  • Productnaam: De Sony Dual Shock PS4 Controller
  • Kleur controller: Rood
  • EAN: 0711719814153
  • Regio: Regio vrij
  • Accu capaciteit: 1000mAh
  • Aansluiting: Micro-USB


Platform Compatibiliteit:


Reviews over Sony Dual Shock Playstation 4 Controller - Red

9.3 / 10 (3 reviews)
Schrijf review

Een vurige uitvoering van een tijdloze klassieker.

Een van de meest innovatieve controllers ooit. Niet alleen laat deze controller het klassieke design van de Playstation achterwege, maar ook voegt het een aantal toffe snufjes toe die tot nog meer immersie zorgde dan ooit te voren. Een extra touchpad werd toegevoegt voor zowel toegankelijkere besturingen van je cursor, maar ook was deze leuk om te gebruiken in-game. Ditzelfde touchpad heeft tevens ook een ingebouwd LED-lampje wat in sommige games verandert van kleur afhankelijk van de situaties waar je in verkeert, en ook een speakertje om net het extra stukje touch te geven om je beleving nog immersiever te maken. Deze rode uitvoering is net wat anders dan de zwarte klassieker, en hoewel ik net wat meer fan ben van de standaard donkere tint, is dit rode misschien wel vibrant genoeg voor jou!

Craig 🥷 - 3 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »


Mooi

Super mooie kleur en heel fijn om mee te spelen

kidveldhuis - 3 maanden geleden - zie alle 89 reviews van kidveldhuis »


1 van de toffe kleuren van de dualshock 4!

De dualshock 4 is een heel goeie controller. Hij ligt lekker in je handen en heeft vibratie wat alles iets echter maakt. Je hebt hem ook in veel kleuren. Dus je kan ze ook verzamelen. Rood is een mooie kleur voor de dualshock ik heb deze in mijn collectie en hou ervan. Het is altijd leuker en beter om nog een extra controller te hebben of een controller in een andere kleur. Zo blijft het niet altijd heel saai.

Sunil - 3 maanden geleden - zie alle 14 reviews van Sunil »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock