Grand Theft Auto V | levelseven

Grand Theft Auto V

Playstation 4 Games

9.7 / 10 (13 reviews)
Grand Theft Auto V | levelseven

10.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE PLAYSTATION 4 GAMES

Al onze PlayStation 4 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Grand Theft Auto V gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 4 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Grand Theft Auto V voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 4 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 4 games verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Grand Theft Auto V met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Grand Theft Auto V een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PlayStation Hits en Not for Resale Edition VERSIES

Voor de PlayStation 4 zijn sommige populaire games ook als PlayStation Hits of Not for Resale Edition versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit en de barcode ontbreekt. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Red Dead Redemption 2' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Gran Turismo Sport (Playstation Hits)' heb je de PlayStation Hits versie te pakken. Bij 'Red Dead Redemption 2 (Not for Resale Edition)' heb je de Not for Resale Edition versie te pakken.


Grand Theft Auto V SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Grand Theft Auto V is uitgebracht voor de PlayStation 4 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 4 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 4 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5 ✔*


* Sony PlayStation geeft aan dat de meeste titels backwards compatible zijn op de PlayStation 5. Check altijd de website van Sony PlayStation of Grand Theft Auto V te spelen is op jouw PlayStation 5. 👀


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Grand Theft Auto V

Om Grand Theft Auto V te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 4.

Reviews over Grand Theft Auto V

9.7 / 10 (13 reviews)
Schrijf review

pew pew powwwwwwww

wat een game.. van mooie autos tot oneindige mogelijkheden en leuke characters. Echt een top game van deze generatie en een must have al heb je het nog niet gespeeld!!

Johnny 🥷 - 1 week geleden - zie alle 7 reviews van Johnny »


Super

Rockstar games heeft een spel uitgebracht namelijk Grand Theft Auto 5. Het is een tof spel waarin je meerdere modes kunt spelen. Story mode en online mode. Un story mode kun je spelen als Franklin, Michael of trevor. In het begin is het best makkelijk maar hoe verder je in de game zit hoe moeilijker het word. Soms kun je gefrustreerd raken als het je niet lukt om een missie te halen gelukkig heeft rockstar games daarop iets bedacht, als je namelijk 3 keer achter elkaar doodgaat kun je de missie skippen en kun je verder gaan met het verhaal. In online mode kun je verschillende dingen doen. Bijvoorbeeld heists starten of racen daarmee kun je geld verdienen zodat je bijvoorbeeld voertuigen kan kopen. In het begin is het best lastig en frustrerend, omdat sommige spelers al langer het spel spelen en daarom ook beter zijn en betere spullen hebben daarom is het handig de online mode samen met vrienden te spelen zodat je elkaar kan helpen. Dit spel bestaat maar liefst al 9 jaar en is al jarenlang een van de beste games op de markt.

zakafifa2000 - 3 maanden geleden - zie alle 24 reviews van zakafifa2000 »


In deze game is er ontzettend veel te doen!

Rockstar heeft een geweldige game geproduceerd, namelijk Grand Theft Auto V. In deze game beleef je de sfeer in de stad Los Santos! Deze Story Mode game is super groot met 3 ijzersterke characters, en in de Story Mode beleef je super veel actie! Je kan ook Online spelen en in die mode kan je scheuren met je vrienden in de stad, missies doen zoals Heist en nog veel meer! Er valt super veel te doen in deze game! Echt een aanrader!

Adam - 3 maanden geleden - zie alle 272 reviews van Adam »


Super leuk

Super leuk spel

kidveldhuis - 3 maanden geleden - zie alle 89 reviews van kidveldhuis »


Goeie game

Geweldige game goeie kwaliteit en goedkoop te verkijgen

Samuël Van Den Bulck - 3 maanden geleden - zie alle 1 reviews van Samuël Van Den Bulck »


Goeie kwaliteit

Echt goeie kwaliteit

Wesley - 3 maanden geleden - zie alle 1 reviews van Wesley »


Racen, vliegen, schieten en volledige hectiek met je vrienden.

GTA V vind ik echt een schitterprachtige game. Zelf heb ik nog nooit echt de story mode gespeeld omdat ik altijd te druk was met het stelen van vliegtuigen om hiermee vervolgens door tunneltjes te vliegen, onder bruggen door te stunten en zo nu en dan een kamikaze actie op een vriend uit te oefenen. Onderling heb ik altijd wel een kleine strijd met mijn vrienden wie de meest lijpe auto's kan pimpen, terwijl deze niet gespaard worden wanneer de hele tent afgebroken word tijdens de gebruikelijke schietpartijtjes. Kortom een en al LOL en hectiek.

Bauke 🥷 - 3 maanden geleden - zie alle 25 reviews van Bauke »


Goed spel

Hele leuke game

Wesley - 3 maanden geleden - zie alle 1 reviews van Wesley »


Leuk om eens met vrienden te spelen en de story te spelen maar begint doelloos te worden.

Gta is een heel toffe game met 2 modes: Story mode Online mode In de story mode speel je als Micheal, Trevor of Franklin. Mijn persoonlijke favoriet was Franklin door zijn toffe karakter. De story is tof een bevat een heleboel leuke missies, maar sommige missies zijn soms wat moeilijker, frustrerend of gewoon saai. Ook vond ik dat het saai werd nadat je de story had voltdooid. In Gta online word je samen met meerdere spelers in Los Santos gezet enkun je missies, heists, races en meer doen. In het begin kan het soms lastig zijn omdat andere spelers die al beter zijn en goeie spullen hebben je aanvallen. Ook vind ik het best saai om Gta online zonder vrienden te spelen. Op een moment begon Gta online doelloos te worden voor mij en dat was dan ook het einde voor mij. Is zeker een toffe game om af en toe eens met vrienden te spelen of is leuk om de story te spelen. Maar je kan snel gefrustreerd raken en het doelloos beginnen te vinden.

Sunil - 3 maanden geleden - zie alle 14 reviews van Sunil »


Ongelofelijk leuke game om met je vrienden te spelen!

Deze game brengt je mee naar Los Santos. Daar speelt zich veel in. Je kan met verschillende personages spelen wat super tof is, en je kan super veel met ze doen. Sterker nog, je hebt ook Online modus en dan kan je leuk gaan crossen en racen met al je vrienden. Er zijn ook geweldige missies bijv. Heists. Zeker een aanrader!

SneakerCloneShop - 3 maanden geleden - zie alle 4 reviews van SneakerCloneShop »


Leuk

Het is een leuk en game

Liam stutvoet - 3 maanden geleden - zie alle 2 reviews van Liam stutvoet »


Uiteraard mijn favo game!

Deze game is uiteraard mijn favoriete game. Het online spelen en met vrienden spelen is ongelofelijk leuk. Vooral heist is super tof

Ed - 3 maanden geleden - zie alle 110 reviews van Ed »


Met een flinke portie duistere humor, gecombineerd met een intrigerende set karakter met interessante achtergrondverhalen, is deze game een volledig package.

Grand Theft Auto V is veruit mijn favoriete game ooit. Ontelbare uren zijn in dit spel gezonken waar ik met een vers gestolen straaljager over de wijken van Los Santos booste en zo het prachtige eiland in zijn volle glorie kon meemaken. In GTA V kan je bijna alles doen: van een potje tennis, tot het leegkopen van alle winkels, het oprichten van een illegale miljoenenbusiness en natuurlijk het crossen door de steegjes en over de heuvels van deze gigantische stad. Met een flinke portie duistere humor, gecombineerd met een intrigerende set karakter met interessante achtergrondverhalen, is deze game een volledig package. Beter nog? De online modus maakt het mogelijk alle bovengenoemde activiteiten met je vrienden uit te voeren!

Guus 🥷 - 3 maanden geleden - zie alle 30 reviews van Guus »

Artikelen over Grand Theft Auto V

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Hoofd Ninja Guus

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock