Rocket League | Playstation 4 Games | RetroPlaystationKopen.nl

Rocket League

Playstation 4 Games
10.0 (1 review)

12.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze PlayStation 4 Games

Al onze PlayStation 4 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Rocket League gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 4 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Rocket League voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 4 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 4 games verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Rocket League met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Rocket League een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PlayStation Hits en Not for Resale Edition VERSIES

Voor de PlayStation 4 zijn sommige populaire games ook als PlayStation Hits of Not for Resale Edition versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit en de barcode ontbreekt. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Red Dead Redemption 2' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Gran Turismo Sport (Playstation Hits)' heb je de PlayStation Hits versie te pakken. Bij 'Red Dead Redemption 2 (Not for Resale Edition)' heb je de Not for Resale Edition versie te pakken.


Rocket League SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Rocket League is uitgebracht voor de PlayStation 4 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 4 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 4 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5 ✔*


* Sony PlayStation geeft aan dat de meeste titels backwards compatible zijn op de PlayStation 5. Check altijd de website van Sony PlayStation of Rocket League te spelen is op jouw PlayStation 5. 👀


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Rocket League

Om Rocket League te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 4.

Reviews over Rocket League

10.0 (1 review)
Schrijf review

Ja… autovoetbal, maar dan on steroids.

Rocket League leek op het moment van uitgave een vreemde game: je zat in een auto, je begaf je op een gigantisch grasveld, met aan weerszijde gigantische goals en een nog grotere bal in het midden van het veld. Ja… autovoetbal, maar dan on steroids. Samen met je vrienden neem je het in duo’s of in trio’s op tegen andere onlinespelers, waar je al vliegend en duikend achter ballen aan booste om zo de beste autovoetballer in de wereld worden. En laat het net zo zijn dat Rocket League eigenlijk de enige game is waar ik goed in ben: ik bereikte een van de hoogste ranks, Champion 1! Een onconventionele game, met een zeer hoog vermaakgehalte. Een must-play voor iedereen!

Guus 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 30 reviews van Guus »

Artikelen over Rocket League

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Hoofd Ninja Guus

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock