PlayStation 2 Console Phat

Playstation 2 Hardware


34.95

op voorraad


Voor 18:00 besteld, vandaag verzonden voor 3.95

Gratis op te halen bij ons in Utrecht

Refurbished met 100% garantie

30 dagen retourneren zonder vragen

Meer dan 50.000 klanten geven ons gemiddeld een 9.4

Beschrijving

PLAYSTATION 2 Phat CONSOLE

Het is vrijdag 24 november in het jaar 2000. De winkels waren er klaar voor en de Black Friday campagnes deden hun werk. Hongerig wachtte de fanatieke gamers om naar binnen te mogen rennen om de krachtigste console uit die tijd te kunnen bemachtigen. Yes, de aankomst van de PlayStation 2 Phat in Europa was een feit.

De PlayStation 2 biedt wat geen ander kon bieden. Rekenkracht waar je u tegen zegt, graphics wat niet te evenaren was, een snellere engine waar software developers nog van kon leren en niet te vergeten: de mogelijkheid om jouw Harry Potter DVD's op af te kunnen laten spelen. Kortom de PlayStation 2 was in het jaar 2000 de Terminator onder de game consoles. 💪Benodigdheden

Om al die pixels te kunnen laten bewegen op jouw televisiescherm heb je een controller nodig. Of misschien wel 2 wanneer je met iemand samen wilt gamen. Hieronder hebben wij een bijpassende controller voor deze PlayStation 2 Phat geselecteerd. Je kan ook hier op klikken om ons aanbod aan PlayStation 2 controllers te checken.


Naast een controller heb je nog een geheugenkaartje nodig voor het opslaan van de voortgang van jouw game. Zonder geheugenkaartje moet je steeds opnieuw beginnen en dat is zonde. Hieronder hebben wij een bijpassende geheugenkaartje voor deze PlayStation 2 Phat geselecteerd. Je kan ook hier op klikken om ons aanbod aan PlayStation 2 geheugenkaartjes te checken.


Tot slot heb je nog een epische game nodig. Om het jou wat gemakkelijker te maken hebben wij een lijstje gemaakt van de 12 populairste PlayStation 2 games. Lioever zelf de regie in handen? No problemo. Check dan hier ons volledige aanbod aan PlayStation 2 games.
AANSLUITEN ANNO NU

De PlayStation 2 Phat kan je op verschillende manieren aansluiten. Je kan ervoor kiezen om je oude beeldbuis van zolder af te halen, of je moderne televisie op te offeren. Sowieso krijg jij van ons een bijbehorende stroomkabel om je PlayStation aan te sluiten aan het net en een AV-kabel om via de tulpaansluiting om pixels te toveren op je televisie.

Benieuwd hoe jij de PlayStation kan aansluiten op jouw televisie? Check dan onze epische artikel over het aansluiten van je oude PlayStation op een moderne televisie.SPECIFICATIES

Product:

  • Productnaam: PlayStation 2 Phat
  • Kleur console: Zwart
  • Serienummer: Varieert.
  • Regio: PAL
STAAT VAN HET PRODUCT

De PlayStation 2 Phat is afkomstig van een ander baasje. Dat betekend dat de console lichte gebruikerssporen kan bevatten. Denk aan lichte verkleuring of kleine krasjes. De console is origineel en werkt uiteraard perfect en is door ons uitgebreid getest, schoongemaakt en eventueel gerepareerd. Kort om een gerefurbished stukje video game geschiedenis.

Wil je meer weten over de staat van het product? Check dan even ons 'wat kan ik verwachten' artikel 😄

Reviews over PlayStation 2 Console Phat

Nog geen product reviews helaas. Check anders alle reviews van ons bedrijf ».

Schrijf review