WAT IS DE STAAT VAN DE PLAYSTATION 2 PRODUCTEN?

Ongeveer 20 jaar geleden werd de opvolger van de Sony PlayStation 1 geboren, namelijk de Sony PlayStation 2 (en later de Sony PlayStation 2 Slim). Sony wilde een revolutionaire console uitbrengen en moest qua kosten en technieken concurreren met Sega, Nintendo en Microsoft Xbox. Dat lukte want met 155 miljoen exemplaren was de Sony PlayStation 2 de best verkochte console ooit. 😎

Na zoveel jaar van bestaan en liters cola verder kan het zijn dat de console, controller of accessoire van de Sony PlayStation 2 er net iets anders uit ziet dan toen je 'm origineel kocht bij de lokale speelgoedwinkel. Om verassingen te voorkomen hebben wij zowel de Sony PlayStation 2 consoles, controllers als de accessoires verdeelt in 2 categorieën, namelijk:

  • Budget
  • Standaard


Belangrijk om te weten is dat zowel de budget- als de standaard categorie van de Sony PlayStation producten uitvoerig worden getest voordat wij deze weer verkopen. Wij garanderen dan ook een werkende Sony PlayStation console, controller of accessoire 👍
BUDGET CATEGORIE

Wanneer je een rode sticker met de tekst 'BUDGET' bij de afbeelding van de console, controller of accessoire ziet staan, dan betreft het een budget artikel. Een budget artikel is in een minder mooie staat dan een standaard artikel. Je kan dan denken aan:

  • Stukjes afgebroken plastic console: een hoekje, aansluitpunt of een klein plekje waar het plastic ontbreekt. Dit kan het uitzonderlijke geval zijn bij de console. Het plastic is al oud en zwakker geworden en met een kleine val kan het zomaar zijn dat er een klein stukje plastic ontbreekt.
  • Ontbreken klepjes: Dit komt voornamelijk voor bij de console dat het klepje achter voor de harde schijf ontbreekt.
  • Zichtbare krassen: door het meeslepen van je console of uitbundig gebruiken van de controller of accessoire komen er gebruikerssporen op. Het plastic is niet zo erg sterk waardoor je al gauw kleine tot diepere krassen krijgt.
  • Vervaging: het verkeerd schoonmaken of veelvuldig poetsen kan ervoor gezorgd hebben dat de Sony PLayStation logo of andere teksten vervaagd zijn.
  • Zwarte buitendraad: het veel gebruiken of knabbelen aan de bedrading van je controller kan de buitenste mantel van de bedrading bloot maken. De draadjes in de zwarte kabel zitten nog wel netjes in hun silicone omgeving.
  • Klik gevoel: de feedback die je krijgt van de controller, zoals door het indrukken van de X of O knop, is minimaal. De rubbers werken goed alleen zijn deze verslapt. Jouw input werkt wel goed naar de console toe.


Om er zeker van te zijn dat jij kan genieten van jouw Sony PlayStation 2 Budget Console geven wij 1 maand garantie.


Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij de voor- en nadelen van een budget artikel hier op een rij gezet:

✔ Goedkoper t.o.v. de standaard categorie in prijs

✔ Erg karakteristiek en vaak met een verhaal erachter

✔ Bijdrage aan het langer gebruiken van 'minder mooie' refurbished producten

 Product zal minder snel jou het nostalgisch woonkamer gevoel geven
STANDAARD CATEGORIE

Wanneer je geen sticker tegenkomt bij het product, wat je wel ziet bij budget artikelen, dan heb je te maken met een standaard PlayStation 2 product. Een standaard PlayStation 2 product ziet er een stuk netter uit dan een budget product, maar kan weldegelijk gebruikerssporen bevatten. Toch krijg je het gevoel van nostalgie en ziet het product er nog goed uit. Bij een standaard product moet je denken aan:

  • Zichtbare lichte krassen: door het gebruiken en neerleggen van je controller of accessoire ontstaan er lichte krasjes op de behuizing. Het plastic is niet zo erg sterk waardoor je al gauw wat kleinere gebruikerskrasjes op komen.
  • Klik gevoel: de feedback die je krijgt van de controller, zoals door het indrukken van de A of B knop, is er wel t.o.v. een budget artikel. De rubbers werken goed en geven jouw vingers de feedback die je verwacht. De input naar de console toe werkt goed.


Om er zeker van te zijn dat jij kan genieten van jouw Sony PlayStation 2 (standaard) Console geven wij 1 maand garantie.


Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij de voor- en nadelen van een standaard artikel hier op een rij gezet:

✔ Cosmetisch in goede staat

✔ Vorige eigenaar was er erg zuinig op het product

✔ Product zal in de woonkamer bijdragen aan jouw nostalgisch gevoel

 Product is duurder t.o.v. een budget artikel

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock