Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom | levelseven

Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom

Playstation 2 Games

10.0 / 10 (1 review)
Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom | levelseven

6.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE PLAYSTATION 2 GAMES

Al onze PlayStation 2 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 2 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 2 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PLATINUM VERSIES

Voor de PlayStation 2 zijn sommige populaire games ook als Platinum versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto III' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Grand Theft Auto III (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken.


Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom is uitgebracht voor de PlayStation 2 en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Sony PlayStation consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 2 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3 ✔*
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

* Er zijn uitzonderingen omdat alleen de PlayStation 3 Phat met het modelnummer CECHCxx de mogelijkheid heeft om PlayStation 2 games te lezen. Check in dit artikel welke games onder deze uitzondering vallen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom

Voor het opslaan van jouw voortgang met Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom heb je een geheugenkaartje nodig. Zonder geheugenkaartje moet je steeds opnieuw beginnen en dat is zonde. Hieronder hebben wij een bijpassende geheugenkaartje voor jouw PlayStation 2 geselecteerd. Je kunt ook ons volledige aanbod aan PlayStation 2 memory cards checken.

Om Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom te kunnen spelen heb je ook een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 2.

Reviews over Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Zet jezelf maar schrap als je van plan bent Spongebob Squarepants: Battle of Bikini Bottom te spelen, want deze game gaat je er flink van langs geven!

Sommige spellen zijn bombastisch en groots; verwijzen naar de grootste historische veldslagen ter wereld, zoals die op de stranden van Normandië of die in de havens van Pearl Harbor. Er is echter een slag die niet vaak besproken wordt, en dat dames en heren, is de Slag om Bikinibroek, geleid door machtige luitenant Spongebob Squarepants. Je zal vast denken: “Spongebob, die vierkante spons?! Dat kan je niet menen!” Maar nee… Ik maak geen grapjes, en helemaal niet als ze over Spongebob gaan! Ik omarm deze game vol trots: deze action-platformer zit vol met geheimen en uitdagingen om met je Bikinibroekse leger te ontmantelen! Om onze favoriete cabaratiers in levende lijven hun grond zien te verdedigen is zowel episch als emotioneel. Zet jezelf maar schrap als je van plan bent Spongebob Squarepants: Battle of Bikini Bottom te spelen, want deze game gaat je er flink van langs geven!

Justy 🥷 - 3 maanden geleden - zie alle 6 reviews van Justy »

Artikelen over Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Operatie Ninja Justy

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock