Need for Speed: Underground | levelseven

Need for Speed: Underground

Playstation 2 Games

8.0 / 10 (1 review)
Need for Speed: Underground | levelseven

5.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE PLAYSTATION 2 GAMES

Al onze PlayStation 2 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Need for Speed: Underground gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 2 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Need for Speed: Underground voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 2 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Need for Speed: Underground met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Need for Speed: Underground een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PLATINUM VERSIES

Voor de PlayStation 2 zijn sommige populaire games ook als Platinum versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto III' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Grand Theft Auto III (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken.


Need for Speed: Underground SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Need for Speed: Underground is uitgebracht voor de PlayStation 2 en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Sony PlayStation consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 2 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3 ✔*
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

* Er zijn uitzonderingen omdat alleen de PlayStation 3 Phat met het modelnummer CECHCxx de mogelijkheid heeft om PlayStation 2 games te lezen. Check in dit artikel welke games onder deze uitzondering vallen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Need for Speed: Underground

Voor het opslaan van jouw voortgang met Need for Speed: Underground heb je een geheugenkaartje nodig. Zonder geheugenkaartje moet je steeds opnieuw beginnen en dat is zonde. Hieronder hebben wij een bijpassende geheugenkaartje voor jouw PlayStation 2 geselecteerd. Je kunt ook ons volledige aanbod aan PlayStation 2 memory cards checken.

Om Need for Speed: Underground te kunnen spelen heb je ook een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 2.

Reviews over Need for Speed: Underground

8.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Een onvergetekelijke ervaring op topsnelheid

Need for Speed: Underground wordt beschouwd als een van de sterkste games uit de franchise. Met veel opties om je auto's te customizen, was dit de perfecte game voor elke The Fast and the Furious fan, die tijdens de periode van de uitgave van Underground razend populair waren! Hard crossend door de donkere straten met de politie in je nek was een onvergetelijke ervaring.

Craig 🥷 - 4 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock