20% korting
Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) | levelseven

Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum)

Playstation 2 Games

8.0 / 10 (1 review)
20% korting
Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) | levelseven

9.95 7.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE PLAYSTATION 2 GAMES

Al onze PlayStation 2 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 2 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 2 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PLATINUM VERSIES

Voor de PlayStation 2 zijn sommige populaire games ook als Platinum versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto III' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Grand Theft Auto III (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken.


Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) is uitgebracht voor de PlayStation 2 en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Sony PlayStation consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 2 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3 ✔*
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

* Er zijn uitzonderingen omdat alleen de PlayStation 3 Phat met het modelnummer CECHCxx de mogelijkheid heeft om PlayStation 2 games te lezen. Check in dit artikel welke games onder deze uitzondering vallen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum)

Voor het opslaan van jouw voortgang met Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) heb je een geheugenkaartje nodig. Zonder geheugenkaartje moet je steeds opnieuw beginnen en dat is zonde. Hieronder hebben wij een bijpassende geheugenkaartje voor jouw PlayStation 2 geselecteerd. Je kunt ook ons volledige aanbod aan PlayStation 2 memory cards checken.

Om Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum) te kunnen spelen heb je ook een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 2.

Reviews over Harry Potter En de Orde van de Feniks (Platinum)

8.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Mijn favoriete Harry Potter tie-in game

Dit is mijn favoriete game uit de 8 film tie-in games. Als kind weken gespendeerd in het rondrennen in Hogwarts om alle geheimen te vinden, alle locaties uit de boeken en films te bezoeken en alle puzzels en raadsels op te lossen. Enigste mindere aan dit spel is dat de controls om de toverspreuken uit te voeren niet altijd goed werkt.

Beau - 1 maand geleden - zie alle 22 reviews van Beau »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock