PlayStation 2 AV-Kabel

Playstation 2 Hardware

aanbieding

4.95

op voorraad


Voor 18:00 besteld, vandaag verzonden voor 3.95

Gratis op te halen bij ons in Utrecht

Dit is een nieuw en ongebruikt product

30 dagen retourneren zonder vragen

Meer dan 50.000 klanten geven ons gemiddeld een 9.3


Meer Info

PLAYSTATION 2 AV-KABEL

Dit is een composietkabel speciaal voor de PlayStation, ofwel ook voor de PlayStation 2 Phat, PlayStation 2 Slim en de PlayStation SuperSlim. Deze kabel hebben wij uitvoerig getest en kwam als beste naar voren. Met deze kabel kan jij je PlayStation 2 Phat, PlayStation 2 Slim en de PlayStation SuperSlim via de composietingangen van je televisie aansluiten. Met de tussenkomst van een SCART-blokje kan je de console aansluiten via de SCART-ingang van je televisie.


Let op: deze AV-kabel is niet geschikt voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.SPECIFICATIES

De composietkabel is speciaal gefabriceerd voor de PlayStation 1, PlayStation 2 en PlayStation 3 generatie. De kabellengte bedraagt ongeveer 1,8 meter en heeft 3 tulpaansluitingen, namelijk:

  • Geel = video
  • Rood / Wit = audio


Sommige moderne televisies hebben geen composiet- of SCART-aansluiting. Je zou er dan voor kunnen kiezen om je PlayStation 2 Phat, PlayStation 2 Slim en de PlayStation SuperSlim aan te sluiten via de componentaansluiting van je televisie of via de HDMI ingang. Kom je er niet mee uit? Check dan onze ultimate guide voor het aansluiten van je PlayStation.