Playstation 1 Console

Playstation 1 Hardware

aanbieding

55.95

nog één op voorraad


Voor 18:00 besteld, vandaag verzondenvoor 3.95

Gratis op te halen bij ons in Utrecht

Refurbished met 100% garantie

14 dagen retourneren zonder vragen

Meer dan 50.000 klanten geven ons gemiddeld een 9.3


Meer Info

PLAYSTATION 1 CONSOLE

Daar issie dan, de enige echte onverwoestbare PlayStation 1 Console. De in 1994 uitgebrachte 'basterd' console deed zijn intrede in de gaming markt in Japan. Basterd? Ja, de samenwerking met Sony en Nintendo verliep namelijk niet vlekkeloos waardoor Sony met de PlayStation aan kwam zetten. De PlayStation 1 Console valt onder de 5e generatie gaming consoles en moest toendertijd concurreren met de de Nintendo 64 en de Sega Saturn.


AANSLUITEN ANNO NU

De PlayStation 1 Console kan je op verschillende manieren aansluiten. Je kan ervoor kiezen om je oude beeldbuis van zolder af te halen, of je moderne televisie op te offeren. Sowieso krijg jij van ons een bijbehorende stroomkabel om je PlayStation aan te sluiten aan het net en een AV-kabel om via de tulpaansluiting om pixels te toveren op je televisie.

Benieuwd hoe jij de PlayStation kan aansluiten op jouw televisie? Check dan onze epische artikel over het aansluiten van je oude PlayStations op een moderne televisie.BENODIGDHEDEN

Om al die pixels te kunnen laten bewegen op je televisie heb je nog enkel een epische game en een controller nodig. Voor het opslaan van jouw voortgang heb je een geheugenkaartje nodig. Check onze PlayStation 1 pagina voor ons aanbod.SPECIFICATIES

Product:

  • Productnaam: PlayStation
  • Kleur memory card: Grijs
  • Serienummer: Varieert.
  • Regio: PALSTAAT VAN HET PRODUCT

De PlayStation 1 Console is afkomstig van een ander baasje. Dat betekend dat de console lichte gebruikerssporen kan bevatten. Denk aan lichte verkleuring of kleine krasjes. De console is origineel en werkt uiteraard perfect en is door ons uitgebreid getest, schoongemaakt en eventueel gerepareerd. Kort om een gerefurbished stukje video game geschiedenis.

Wil je meer weten over de staat van het product? Check dan even ons 'wat kan ik verwachten' artikel 😄