Playstation 1 Console

Playstation 1 Hardware


55.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

PLAYSTATION 1 CONSOLE

Daar is hij dan, de enige echte onverwoestbare PlayStation Console. De console deed in 1994 zijn intrede in de gaming markt in Japan en was de allereerste gaming console van Sony.

De samenwerking tussen Sony en Nintendo op een vernieuwde versie van de Super Nintendo verliep niet geheel vlekkeloos, waardoor Sony besloot om haar eigen pad te kiezen en met de PlayStation aan kwam zetten. De PlayStation 1 console valt onder de 5e generatie gaming consoles en moest concurreren met de de Nintendo 64 en de Sega Saturn. 💪

Het bleek een gouden move, want de PlayStation was het begin van Sony's indrukwekkende gaming imperium. Met deze PlayStation 1 console haal jij dus een echt stukje video game historie in huis. Nog even en je kunt je eigen retro gaming museum beginnen. 😎


Wat krijg je

Dit pakket bevat de volgende items:

  • Originele PlayStation 1 Console in een mooie originele grijstint. De console is een Europese PAL versie en niet omgebouwd.
  • Een AC Adapter Stroomkabel om de console aan te sluiten op een standaard Europees stopcontact.
  • Een AV-kabel om de console aan te sluiten op de composiet-ingangen van je televisie.


Aansluiten Anno Nu

De PlayStation 1 Console kan je op verschillende manieren aansluiten. Je kan ervoor kiezen om je oude beeldbuis van zolder af te halen, of je moderne televisie op te offeren. Sowieso krijg jij van ons een bijbehorende stroomkabel om je PlayStation van stroom te voorzien en een AV-kabel om via de tulp-aansluiting om pixels te toveren op je televisie.

Eventueel hebben we ook andere opties te koop die beter passen bij jouw televisie.

Benieuwd hoe jij de PlayStation kan aansluiten op jouw televisie? Check dan onze epische artikel over het aansluiten van je oude PlayStations op een moderne televisie.


Wat heb ik nog meer nodig

Naast de console zelf, adviseren we je volgende producten ook nog aan te schaffen:

  • Controller
  • Game(s)
  • Memory Card


Controller

Om al die pixels te kunnen laten bewegen op je televisie heb je sowieso nog een controller nodig. In eerste instantie werd de console geleverd met deze analoge controller.

en later met de Dual Shock controller die al erg veel weg heeft van de huidige Playstation Controllers

Daarnaast hebben we nog veel meer controllers beschikbaar.


Games

Je hebt natuurlijk ook spellen nodig om te spelen! Check de Playstation 1 Pagina voor wat inspiratie in de vorm van de 12 populairste games op de PS1 en zie hier ons hele Game assortiment.

Alle games zijn origineel van Sony en speelbaar in het Engels of in het Nederlands.


Memory Card

Naast de controller en de games, adviseren we je ook om een Memory Card te scoren. Met dit geheugenkaartje kun je de instellingen, je high scores en vooral ook de voortgang in je game avonturen opslaan.

De voordeligste oplossing is deze nieuwe memory card:

En anders hebben we er nog veel meer.


STAAT VAN HET PRODUCT

De PlayStation 1 Console is afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat de console lichte gebruikerssporen kan bevatten. Denk aan lichte verkleuring of kleine krasjes. De console is origineel en werkt uiteraard perfect en is door ons uitgebreid getest, schoongemaakt en eventueel gerepareerd. Kort om een refurbished stukje video game geschiedenis waar jij nog lang plezier van gaat hebben! 😍

Reviews over Playstation 1 Console

Nog geen product reviews helaas. Check anders alle reviews van ons bedrijf ».

Schrijf review