Tony Hawk's Skateboarding

Playstation 1 Games


14.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Tony Hawk's Pro Skater

In dit 3D skateboard spel kun je spelen als de BirdMan zelf, Tony Hawk, of als een van de negen andere top professionals. Werk je een weg naar boven in de gelederen door de landingstrucs in wedstrijden om de beste skater op het circuit te worden.

Het spel geeft je niet alleen de kans om in de schoenen te stappen van negen wereldberoemde skateboarders, maar het geeft je ook de kans om een aantal van 's werelds grootste en beroemdste skatelocaties te skaten. Er zijn zelfs plekken die niet meer bestaan, zoals Embarcadero in San Francisco en de beruchte Burnside in Portland, Oregon.

Strijd om medailles en schaats je weg naar verbeterde statistieken en nieuwe niveaus in de single-player Career modus. Of daag een tegenstander uit voor een wedstrijd in het speltype Graffiti voor twee spelers om je een weg naar de overwinning te sproeien. Het maakt niet uit welk speltype je kiest, je moet de trucjes van de game die je met de handtekeningen kunt uitvoeren onder de knie krijgen terwijl je op het officiële bord van elke professional rijdt.
SPECIFICATIES

Product:

 • Titel game: Tony Hawk's Pro Skater
 • Serienummer: SLES-02055
 • Taal: Engels
 • Genre: Skateboarding
 • Leeftijd: 3+


Platform Compatibiliteit:


Accessoire Compatibiliteit:

 • PlayStation Analog Joystick:
 • PlayStation Light Gun:
 • PlayStation Link kabel:
 • PlayStation Muis:
 • PlayStation Multitap:
 • PlayStation PocketStation:


COVER EDITIES

Er zijn twee cover varianten uitgebracht voor de game, namelijk de standaard versie, zoals op de foto en de Playstation Classics versie. De inhoud van de game is precies het zelfde.


ONZE PlayStation 1 GAMES

Al onze PlayStation 1 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Tony Hawk's Skateboarding gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 1 games zijn van hard plastic en dus erg fragiel. Die kunnen door de jaren heen wat deukjes opgelopen hebben. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Tony Hawk's Skateboarding voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 1 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Tony Hawk's Skateboarding met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Tony Hawk's Skateboarding een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PLATINUM EN CLASSIC VERSIES

Voor de PlayStation 1 zijn sommige populaire games ook als Platinum en Classics versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Theme Park World' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Theme Park World (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Theme Park World (Classics)' heb je de Classics versie te pakken.


Tony Hawk's Skateboarding Spelen op Meerdere Consoles

Tony Hawk's Skateboarding is uitgebracht voor de PlayStation 1 en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Sony PlayStation consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 1 game kan spelen:

 • PlayStation 1
 • PlayStation 2 ✔*
 • PlayStation 3 ✔*
 • PlayStation 4
 • PlayStation 5

* Er zijn uitzonderingen. Check in dit artikel welke games onder deze uitzondering vallen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Tony Hawk's Skateboarding

Voor het opslaan van jouw voortgang met Tony Hawk's Skateboarding heb je een geheugenkaartje nodig. Zonder geheugenkaartje moet je steeds opnieuw beginnen en dat is zonde. Hieronder hebben wij een bijpassende geheugenkaartje voor jouw PlayStation 1 geselecteerd. Je kunt ook ons volledige aanbod aan PlayStation 1 memory cards checken.

Om Tony Hawk's Skateboarding te kunnen spelen heb je ook een controller en misschien wel een accessoire nodig. Benieuwd naar de compatibiliteit van jouw game en de controllers die zijn uitgebracht of accessoire? Check dan dit artikeltje met welke controller en accessoire jij je game kan spelen op de PlayStation 1.

Reviews over Tony Hawk's Skateboarding

Nog geen product reviews helaas. Check anders alle reviews van ons bedrijf ».

Schrijf review