Tony Hawk's Skateboarding

Playstation 1 Games

aanbieding

10.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|


Meer Info

Tony Hawk's Pro Skater

In dit 3D skateboard spel kun je spelen als de BirdMan zelf, Tony Hawk, of als een van de negen andere top professionals. Werk je een weg naar boven in de gelederen door de landingstrucs in wedstrijden om de beste skater op het circuit te worden.

Het spel geeft je niet alleen de kans om in de schoenen te stappen van negen wereldberoemde skateboarders, maar het geeft je ook de kans om een aantal van 's werelds grootste en beroemdste skatelocaties te skaten. Er zijn zelfs plekken die niet meer bestaan, zoals Embarcadero in San Francisco en de beruchte Burnside in Portland, Oregon.

Strijd om medailles en schaats je weg naar verbeterde statistieken en nieuwe niveaus in de single-player Career modus. Of daag een tegenstander uit voor een wedstrijd in het speltype Graffiti voor twee spelers om je een weg naar de overwinning te sproeien. Het maakt niet uit welk speltype je kiest, je moet de trucjes van de game die je met de handtekeningen kunt uitvoeren onder de knie krijgen terwijl je op het officiële bord van elke professional rijdt.
SPECIFICATIES

Product:

 • Titel game: Tony Hawk's Pro Skater
 • Serienummer: SLES-02055
 • Taal: Engels
 • Genre: Skateboarding
 • Leeftijd: 3+


Platform Compatibiliteit:


Accessoire Compatibiliteit:

 • PlayStation Analog Joystick:
 • PlayStation Light Gun:
 • PlayStation Link kabel:
 • PlayStation Muis:
 • PlayStation Multitap:
 • PlayStation PocketStation:


COVER EDITIES

Er zijn twee cover varianten uitgebracht voor de game, namelijk de standaard versie, zoals op de foto en de Playstation Classics versie. De inhoud van de game is precies het zelfde.


Onze Playstation 1 Games

Al onze PlayStation games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat de games gebruikssporen kunnen bevatten en dat sommige hoesjes net wat netter zijn dan anderen. Zeker de hoesjes van Playstation 1 Games zijn best fragiel, dus die kunnen door de jaren heen wat deukjes opgelopen hebben. Karakter noemen we dat.

Ook de game CD's kunnen lichte krassen hebben. No worries: de games worden nog wel gelezen en werken gewoon goed. Mocht je liever een krasvrije disc willen ontvangen? Dan kun je de disc extra laten polijsten. Dat kan je hierboven aanvinken zodat wij voor een kleine vergoeding jouw epische game krasvrij polijsten. 😍

Versies

Sommige games zijn naast de standaard versie ook uitgekomen als Classics versie of als Platinum versie. De game is verder precies hetzelfde en we maken hier geen onderscheid in. Mocht je een voorkeur hebben voor een specifieke versie, kun je dat het beste in een opmerking bij je bestelling aangeven, dan gaan we ons best doen voor je.

Compleet

Alle Playstation 1 Games worden standaard geleverd met het originele hoesje. Bij games boven de 20,- garanderen wij ook dat ze compleet met het originele instructieboekje zijn. Bij goedkopere games kan het zijn dat het instructieboekje en/of game map ontbreekt.