Theme Park World (Platinum) | levelseven

Theme Park World (Platinum)

Playstation 1 Games

Theme Park World (Platinum) | levelseven

4.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

In Theme Park World kan jij de meest epische pretpark bouwen in themastijl. Wil je terug naar het Mesozoïcum met The Lost Kingdom? Of ga jij voor een stap buiten onze aarde met Space Zone? Jouw management skills zijn nodig om de bezoekers en jouw personeel tevreden te houden en zo alle golden tickets te verdienen. Even klaar met het managen? Ga dan met de first-person modus door jouw eigen pretpark en ervaar al die waanzinnige attracties die jij hebt gebouwd.
ONZE PlayStation 1 GAMES

Al onze PlayStation 1 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Theme Park World (Platinum) gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 1 games zijn van hard plastic en dus erg fragiel. Die kunnen door de jaren heen wat deukjes opgelopen hebben. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Theme Park World (Platinum) voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 1 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Theme Park World (Platinum) met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Theme Park World (Platinum) een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PLATINUM EN CLASSIC VERSIES

Voor de PlayStation 1 zijn sommige populaire games ook als Platinum en Classics versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Theme Park World' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Theme Park World (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Theme Park World (Classics)' heb je de Classics versie te pakken.


Theme Park World (Platinum) Spelen op Meerdere Consoles

Theme Park World (Platinum) is uitgebracht voor de PlayStation 1 en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Sony PlayStation consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 1 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2 ✔*
  • PlayStation 3 ✔*
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

* Er zijn uitzonderingen. Check in dit artikel welke games onder deze uitzondering vallen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Theme Park World (Platinum)

Voor het opslaan van jouw voortgang met Theme Park World (Platinum) heb je een geheugenkaartje nodig. Zonder geheugenkaartje moet je steeds opnieuw beginnen en dat is zonde. Hieronder hebben wij een bijpassende geheugenkaartje voor jouw PlayStation 1 geselecteerd. Je kunt ook ons volledige aanbod aan PlayStation 1 memory cards checken.

Om Theme Park World (Platinum) te kunnen spelen heb je ook een controller en misschien wel een accessoire nodig. Benieuwd naar de compatibiliteit van jouw game en de controllers die zijn uitgebracht of accessoire? Check dan dit artikeltje met welke controller en accessoire jij je game kan spelen op de PlayStation 1.

Reviews over Theme Park World (Platinum)

Nog geen product reviews helaas. Check anders alle reviews van ons bedrijf ».

Schrijf review
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock