Resident Evil 2

Playstation 1 Games

aanbieding

19.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|


Meer Info

Resident evil 2

Het verhaal speelt zich af twee maanden na de gebeurtenissen van het eerste spel en speelt zich af in Raccoon City, een Midwestelijke berggemeenschap waarvan de bewoners in zombies zijn veranderd door het T-virus, een biologisch wapen dat is ontwikkeld door het farmaceutische bedrijf Umbrella. In hun ontsnapping uit de stad komen de twee protagonisten Leon S. Kennedy en Claire Redfield andere overlevenden tegen en worden ze geconfronteerd met William Birkin, de gemuteerde maker van het nog krachtigere G-virus. De Umbrella-corporatie, die voorheen beperkt was tot een oud herenhuis, heeft de erfenis van fatale mutaties overgeslagen naar het nabijgelegen Raccoon City. De eens zo rustige stad wordt nu overspoeld met zombies en allerlei genetische mutaties. De nieuwe politie rekruteert Leon Kennedy en Claire Redfield, de zus van STARS-agent Chris Redfield, bevinden zich in het midden van een experiment dat vreselijk mis is gegaan. Het vervolg op Shinji Mikami's doorbraaktitel, Resident Evil 2, biedt twee ineenstrengelende avonturen voor spelers om mee te beginnen.SPECIFICATIES

Product:

 • Titel game: Resident Evil 2
 • Serienummer: SLES-00972 & SLES-10972
 • Taal: Engels
 • Genre: Survival Horror
 • Leeftijd: 15+


Platform Compatibiliteit:


Accessoire Compatibiliteit:

 • PlayStation Analog Joystick:
 • PlayStation Light Gun:
 • PlayStation Link kabel:
 • PlayStation Muis:
 • PlayStation Multitap:
 • PlayStation PocketStation:


COVER EDITIES

Er zijn twee cover varianten uitgebracht voor de game, namelijk de standaard versie, zoals op de foto en de Playstation Classics versie. De inhoud van de game is precies het zelfde.


Onze Playstation 1 Games

Al onze PlayStation games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat de games gebruikssporen kunnen bevatten en dat sommige hoesjes net wat netter zijn dan anderen. Zeker de hoesjes van Playstation 1 Games zijn best fragiel, dus die kunnen door de jaren heen wat deukjes opgelopen hebben. Karakter noemen we dat.

Ook de game CD's kunnen lichte krassen hebben. No worries: de games worden nog wel gelezen en werken gewoon goed. Mocht je liever een krasvrije disc willen ontvangen? Dan kun je de disc extra laten polijsten. Dat kan je hierboven aanvinken zodat wij voor een kleine vergoeding jouw epische game krasvrij polijsten. 😍

Versies

Sommige games zijn naast de standaard versie ook uitgekomen als Classics versie of als Platinum versie. De game is verder precies hetzelfde en we maken hier geen onderscheid in. Mocht je een voorkeur hebben voor een specifieke versie, kun je dat het beste in een opmerking bij je bestelling aangeven, dan gaan we ons best doen voor je.

Compleet

Alle Playstation 1 Games worden standaard geleverd met het originele hoesje. Bij games boven de 20,- garanderen wij ook dat ze compleet met het originele instructieboekje zijn. Bij goedkopere games kan het zijn dat het instructieboekje en/of game map ontbreekt.