Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2 | levelseven

Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2

Playstation 1 Games

Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2 | levelseven

10.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze PlayStation 1 Games

Al onze PlayStation 1 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2 gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 1 games zijn van hard plastic en dus erg fragiel. Die kunnen door de jaren heen wat deukjes opgelopen hebben. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2 voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 1 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2 met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2 een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PLATINUM EN CLASSIC VERSIES

Voor de PlayStation 1 zijn sommige populaire games ook als Platinum en Classics versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Theme Park World' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij 'Theme Park World (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Theme Park World (Classics)' heb je de Classics versie te pakken.


Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2 Spelen op Meerdere Consoles

Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2 is uitgebracht voor de PlayStation 1 en kan afgespeeld worden op meerdere modernere Sony PlayStation consoles. Dit wordt ook wel backwards compatibility genoemd. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 1 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2 ✔*
  • PlayStation 3 ✔*
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

* Er zijn uitzonderingen. Check in dit artikel welke games onder deze uitzondering vallen.


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2

Voor het opslaan van jouw voortgang met Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2 heb je een geheugenkaartje nodig. Zonder geheugenkaartje moet je steeds opnieuw beginnen en dat is zonde. Hieronder hebben wij een bijpassende geheugenkaartje voor jouw PlayStation 1 geselecteerd. Je kunt ook ons volledige aanbod aan PlayStation 1 memory cards checken.


Reviews over Arcade's Greatest Hits: The Atari Collection 2

Nog geen product reviews helaas. Check anders alle reviews van ons bedrijf ».

Schrijf review
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock