Gran Turismo (PSP essentials) | levelseven

Gran Turismo (PSP essentials)

Playstation Portable Games

Gran Turismo (PSP essentials) | levelseven

8.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze PSP Games

Al onze PlayStation Portable games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Gran Turismo (PSP essentials) gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes en UMD discs van PlayStation Portable games zijn sterk maar kunnen door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓


ORIGINEEL HOESJE of niet

Indien er achter de gamenaam staat "PSP CD ONLY", dan heb je te maken met een losse PlayStation Portable game zonder originele hoesje en zonder originele artwork.

Als je alleen de gametitel ziet staan, dan heb je een PlayStation Portable game te pakken die standaard wordt geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Hieronder zie je een voorbeeld met Links een game zonder doosje en artwork en Rechts diezelde game die met doosje en artwork wordt verkocht.


We kunnen bij de complete games niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen de games die met hoesje en artwork worden verkocht, inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Gran Turismo (PSP essentials) een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PLATINUM EN ESSENTIALS

Voor de PlayStation Portable zijn sommige populaire games ook als Platinum of Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Gran Turismo' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Gran Turismo (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Gran Turismo (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


Gran Turismo (PSP essentials) SPELEN OP MEERDERE handheld CONSOLES

Gran Turismo (PSP essentials) is uitgebracht voor de PlayStation Portable en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation Portable consoles.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation Portable game kan spelen:

  • PlayStation Portable 1000
  • PlayStation Portable 2000
  • PlayStation Portable 3000
  • PlayStation Vita

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Gran Turismo (PSP essentials)

Om Gran Turismo (PSP essentials) te kunnen spelen heb je een PlayStation Portable nodig met een geheugenkaartje. Dit geheugenkaartje is niet alleen handig voor het opslaan van je foto's, video's en muziek, maar ook voor de voortgang van je game. Mocht je nog geen geheugenkaartje hebben dan kan je die hier bestellen.


Reviews over Gran Turismo (PSP essentials)

Nog geen product reviews helaas. Check anders alle reviews van ons bedrijf ».

Schrijf review
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock