Horizon: Zero Dawn Complete Edition

Playstation 4 Games

aanbieding

14.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|


Meer Info

ONZE PlayStation 4 GAMES

Al onze PlayStation 4 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat de games tweedehands zijn, of lekker modern: refurbished. De PlayStation 4 games kunnen dus gebruikerssporen bevatten, de een wat meer dan de ander. Toch garanderen wij een goed werkende game met een mooi origineel hoesje eromheen. Dus geen downloadbare code of los opgestuurde CD's.

De game CD's kunnen lichte krassen hebben. But no worries: de games worden nog wel gelezen en werken gewoon goed. Mocht je liever een krasvrije disc willen ontvangen? Dan kun je de disc extra laten polijsten. Dat kan je hierboven aanvinken zodat wij voor een kleine vergoeding jouw epische game krasvrij polijsten. 😍


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt.


COMPLEET

Al onze PlayStation 4 games worden geleverd met de originele PlayStation 4 hoesje en de originele voorblad van de game. Wij garanderen niet of er altijd een game map aanwezig is of een handleiding. Vooral de handleiding wordt vandaag de dag niet meer meegeleverd door de producent van de games.