Call of Duty Modern Warfare | levelseven

Call of Duty Modern Warfare

Playstation 4 Games

8.7 / 10 (3 reviews)
Call of Duty Modern Warfare | levelseven

17.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

ONZE PLAYSTATION 4 GAMES

Al onze PlayStation 4 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Call of Duty Modern Warfare gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 4 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Call of Duty Modern Warfare voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 4 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 4 games verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Call of Duty Modern Warfare met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Call of Duty Modern Warfare een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PlayStation Hits en Not for Resale Edition VERSIES

Voor de PlayStation 4 zijn sommige populaire games ook als PlayStation Hits of Not for Resale Edition versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit en de barcode ontbreekt. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Red Dead Redemption 2' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Gran Turismo Sport (Playstation Hits)' heb je de PlayStation Hits versie te pakken. Bij 'Red Dead Redemption 2 (Not for Resale Edition)' heb je de Not for Resale Edition versie te pakken.


Call of Duty Modern Warfare SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Call of Duty Modern Warfare is uitgebracht voor de PlayStation 4 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 4 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 4 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5 ✔*


* Sony PlayStation geeft aan dat de meeste titels backwards compatible zijn op de PlayStation 5. Check altijd de website van Sony PlayStation of Call of Duty Modern Warfare te spelen is op jouw PlayStation 5. 👀


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Call of Duty Modern Warfare

Om Call of Duty Modern Warfare te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 4.

Reviews over Call of Duty Modern Warfare

8.7 / 10 (3 reviews)
Schrijf review

Een fantastische COD game wat je moet spelen!

1 van mijn favo COD games! De campaign vind ik hier wel echt uiteraard 1 van de beste. Spannende missions en lekker veel schieten en actie. Daar hou ik zeker van. De multiplayer is hier super tof met ontzettend leuke maps. Favo mode is wel toch Free For All. Vanaf deze COD kwam ook Warzone uit en dat was een goede toevoeging. Al met al is dit een fantastische COD game!

Mohsin - 1 week geleden - zie alle 82 reviews van Mohsin »


Een COD game waar ik ontiegelijk van heb genoten!

Bij deze game vind ik de campaign echt super gaaf! Hier is echt enorm veel actie en geweldige graphics! Uiteraard een mooie story! Warzone was echt geweldig met vrienden! Die speelden we dagenlang wat onwijs gaaf is.

Adam - 2 maanden geleden - zie alle 272 reviews van Adam »


Een gemiddelde shooter game die niet rechtop blijft staan tegenover zijn succesvolle voorgangers.

Met de originele uitgave van Call of Duty: Modern Warfare in 2007 schudde de gamewereld heftig. De multiplayer was opnieuw uitgevonden, grootschalig en angstaanjagend. Het was nieuw, innovatief en bewonderenswaardig. De soft-reboot van deze serie kon niet uitblijven, en het is... oké? Het verhaal is opzicht best aardig, en de 2v2 Gunfight en Ground War game modes zijn geweldig. De maps waren echter niets vergelijken met de hiervoor uitgebrachte arena's in games zoals MW2 en BO. Al om al kom ik tot de conclusie dat dit een erg gemiddelde shooter game is.

Craig 🥷 - 3 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock