Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition] | Playstation 4 Games | RetroPlaystationKopen.nl

Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition]

Playstation 4 Games
10.0 (2 reviews)

6.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Onze Playstation 4 Games

Tweedehands PlayStation 4 Games met Zekerheid

Al onze PlayStation 4 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition] gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 4 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition] voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 4 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 4 games verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition] met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition] een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


PlayStation Hits en Not for Resale Edition VERSIES

Voor de PlayStation 4 zijn sommige populaire games ook als PlayStation Hits of Not for Resale Edition versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders uit en de barcode ontbreekt. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.


Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition] SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition] is uitgebracht voor de PlayStation 4 en kan worden afgespeeld op alle modellen van de Sony PlayStation 4 consoles.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 4 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5 ✔*

* Sony geeft aan dat de meeste PS4 titels backwards compatible zijn op de PlayStation 5. Check altijd de website van Sony PlayStation of Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition] te spelen is op jouw PlayStation 5. 👀


CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition]

Om Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition] te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 4.

Reviews over Assassin's Creed: Syndicate [Special Edition]

10.0 (2 reviews)
Schrijf review

Deze AC game speelt zich af in Londen!

Super leuke AC game! Het leuke hier is dat er maar liefst 2 hoofdpersonages zijn, dus dat is een verandering. De verhaal is super goed en chronologisch. Graphics zijn uitstekend, en het leuke hieraan is is dat je de wereldberoemde stad Londen beroofd. Super leuke game! Ik zou je dit zeker aanraden!

Mohsin - 4 maanden geleden - zie alle 210 reviews van Mohsin »


Super toffe AC game die past bij de timeline!

Wauw! Super toffe assassins creed game! Een geweldige story met geweldige missions! Spannende cutscenes wel. Dat maakt een story game zeker beter! De side missions zijn ook wel prima, terwijl ik nooit ervan hou om dat soort missions te doen. Past ook heel mooi bij de timeline. Uiteraard een aanrader!

Adam - 6 maanden geleden - zie alle 272 reviews van Adam »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock