Star Wars: The Force Unleashed | levelseven

Star Wars: The Force Unleashed

Playstation 3 Games

10.0 / 10 (1 review)
Star Wars: The Force Unleashed | levelseven

9.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze PlayStation 3 Games

Al onze PlayStation 3 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Star Wars: The Force Unleashed gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 3 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Star Wars: The Force Unleashed voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 3 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 3 games zijn vaak verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Star Wars: The Force Unleashed met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Star Wars: The Force Unleashed een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Platinum, PLAYSTATION HITS EN Essentials

Voor de PlayStation 3 zijn sommige populaire games ook als Platinum, PlayStation Hits of PlayStation Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto IV' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto IV (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


Star Wars: The Force Unleashed SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Star Wars: The Force Unleashed is uitgebracht voor de PlayStation 3 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 3 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 3 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Star Wars: The Force Unleashed

Om Star Wars: The Force Unleashed te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 3.

Reviews over Star Wars: The Force Unleashed

10.0 / 10 (1 review)
Schrijf review

Star Wars: The Force Unleashed is een van de meest epische Star Wars ervaringen die je ó zo gedurfd mee durft te nemen in de meest duistere ervaring die het universum van hier ver, ver vandaan ons heeft gegeven.

Ik val even met de deur in huis: Star Wars: The Force Unleashed is een van de meest epische Star Wars ervaringen die je ó zo gedurfd mee durft te nemen in de meest duistere ervaring die het universum van hier ver, ver vandaan ons heeft gegeven. Misschien is het niet het beste spel wat LucasArts ons heeft voorzien, maar de controle over de force die je als Darth Vader’s geheime padawan verkrijgt is overtuigend en verslavend. Als voorbeeld: de Force Push is geen duw maar eerder een shockwave waar je opponent werkelijk naar achter geblazen wordt en in een al vliegend TIE-schip kan laten crashen. De keuze om de protagonist de controle over elektriciteit te geven is misschien een beetje willekeurig, maar bijna niets in de hele franchise voelt meer episch dan het vliegend kunnen spiesen van een Stormtrooper met een hooggespannen-ampère-lazerzwaard. Het is werkelijk waar ontzettend knetterend krachtig. Je merkt aan mijn enthousiasme al dat de gameplay en de story de uitblinkers zijn in dit spel, maar de controls beperken regelmatig de “oemf” die je verwacht te ervaren bij een dergelijke beschrijving, en ook leven de level designs en de bossfights niet altijd helemaal op naar de verwachtingen die het spel neerzit. Al om al is deze game ongeacht zijn kleine minpuntjes ontzettend vermakelijk.

Craig 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

Artikelen over Star Wars: The Force Unleashed

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Een overzicht van de beste Star Wars games ooit.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock