LEGO Star Wars: The Complete Saga | Playstation 3 Games | RetroPlaystationKopen.nl

LEGO Star Wars: The Complete Saga

Playstation 3 Games
10.0 (1 review)

18.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze PlayStation 3 Games

Al onze PlayStation 3 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van LEGO Star Wars: The Complete Saga gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 3 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van LEGO Star Wars: The Complete Saga voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 3 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 3 games zijn vaak verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van LEGO Star Wars: The Complete Saga met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is LEGO Star Wars: The Complete Saga een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Platinum, PLAYSTATION HITS EN Essentials

Voor de PlayStation 3 zijn sommige populaire games ook als Platinum, PlayStation Hits of PlayStation Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto IV' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto IV (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


LEGO Star Wars: The Complete Saga SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

LEGO Star Wars: The Complete Saga is uitgebracht voor de PlayStation 3 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 3 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 3 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR LEGO Star Wars: The Complete Saga

Om LEGO Star Wars: The Complete Saga te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 3.

Reviews over LEGO Star Wars: The Complete Saga

10.0 (1 review)
Schrijf review

Een must-play voor elke Star Wars fan.

De samenwerking van LucasArts en LEGO was vóór de release van Lego Star Wars: The Complete Saga nog in haar babyfase, maar na de uitgave van deze blockbuster maakte de fusie van deze twee giganten duidelijk dat The Complete Saga de rode loper uitrolde voor vele toekomstige games. De samensmelting tussen deze twee merken was verfrissend en maakte Star Wars toegankelijk voor zowel de jonge als doorgewinterde fans. Met een knullig en effectieve vorm van slechte humor baan je jezelf door een totaal van 36 levels verdeeld over de 6 originele films. Het spel was zich bewust van zijn simpliciteit en koos intelligent voor een collectathon-achtige gameplay: nadat je het spel voor het eerst uitspeelde kon je met een wilde entourage van Star Wars karakters terugkeren om puzzels opnieuw op te lossen en zo vele verborgen collectibles te verzamelen. Het ironische aan dit spel? Het was op de PSP destijds misschien de best uitziende game die er was. Een must-play voor elke Star Wars fan.

Craig 🥷 - 9 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »

Artikelen over LEGO Star Wars: The Complete Saga

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Een overzicht van de beste Star Wars games ooit.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock