F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon | Playstation 3 Games | RetroPlaystationKopen.nl

F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon

Playstation 3 Games
10.0 (1 review)

8.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze PlayStation 3 Games

Al onze PlayStation 3 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 3 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 3 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 3 games zijn vaak verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Platinum, PLAYSTATION HITS EN Essentials

Voor de PlayStation 3 zijn sommige populaire games ook als Platinum, PlayStation Hits of PlayStation Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto IV' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto IV (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon is uitgebracht voor de PlayStation 3 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 3 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 3 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon

Om F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 3.

Reviews over F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon

10.0 (1 review)
Schrijf review

De spanning was om te snijden: voorzichtig de duistere gangen afspeuren, en dan uit het niets een jumpscare in je gezicht!

Ik woonde in het buitenland toen F.E.A.R uitkwam. Met een klein beetje heimwee en frustratie was ik op zoek naar een bloederige shooter met een horrorverhaal. Na kort zoeken kwam ik gemakkelijk op deze game uit! Voor de ultieme ervaring maakte ik mijn hele kamer donker, deed mijn koptelefoon op, en lied me helemaal in het spel gezogen worden! De spanning was om te snijden: voorzichtig de duistere gangen afspeuren, en dan uit het niets een jumpscare in je gezicht! In eerste instantie bang om verder te gaan, maar toch uiteindelijk gedaan! Het bleef niet bij het eerste deel… F.E.A.R. 2 en 3 volgden spoedig, welke ik tevens ook met veel plezier heb gespeeld!

Danny 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 7 reviews van Danny »

Artikelen over F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon

Dit product wordt genoemd in dit artikel op onze website: Top 10 Favoriete Games van Reparatie Ninja Danny

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock