Assassin's Creed IV: Black Flag | Playstation 3 Games | RetroPlaystationKopen.nl

Assassin's Creed IV: Black Flag

Playstation 3 Games
10.0 (3 reviews)

6.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Onze Playstation 3 Games

Onze PlayStation 3 Games

Al onze PlayStation 3 games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Assassin's Creed IV: Black Flag gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van PlayStation 3 games zijn sterk maar de transparante cover kan door de jaren heen wat krasjes hebben gekregen. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Assassin's Creed IV: Black Flag voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle PlayStation 3 games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

Handleidingen zijn bij PlayStation 3 games zijn vaak verleden tijd en wij kunnen helaas niet garanderen of er altijd een game map aanwezig is.

Hecht jij veel waarde aan de gamemap bij specifieke titels zoals RDR of GTA? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief gamemap wilt. Zijn er geen exemplaren van Assassin's Creed IV: Black Flag met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


DLC CODE

Helaas kunnen wij niet garanderen dat bij een speciale uitgebrachte editie van een game de downloadbare content nog beschikbaar is. Zo kan de DLC code verlopen zijn of al gebruikt. 📄


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Assassin's Creed IV: Black Flag een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Platinum, PLAYSTATION HITS EN Essentials

Voor de PlayStation 3 zijn sommige populaire games ook als Platinum, PlayStation Hits of PlayStation Essentials versies uitgebracht. Dit zijn exact dezelfde games, maar het hoesje ziet er net wat anders. Je kunt aan de naam van het product zien welke versie het is.

Bijvoorbeeld: bij 'Grand Theft Auto IV' heb je de standaard versie van de game te pakken. Bij een ander game zoals 'Grand Theft Auto IV (Platinum)' heb je de Platinum versie te pakken. Bij 'Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City (Essentials)' heb je de PlayStation Essentials versie te pakken.


Assassin's Creed IV: Black Flag SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Assassin's Creed IV: Black Flag is uitgebracht voor de PlayStation 3 en kan alleen afgespeeld worden op de Sony PlayStation 3 consoles. Er is dus geen spraken van backwards compatibility. Je kan hier lezen wat backwards compatibility precies is.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische PlayStation 3 game kan spelen:

  • PlayStation 1
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5

CONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Assassin's Creed IV: Black Flag

Om Assassin's Creed IV: Black Flag te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de PlayStation 3.

Reviews over Assassin's Creed IV: Black Flag

10.0 (3 reviews)
Schrijf review

De ultieme piratenervaring beleef je in Black Flag!

Een Assassins Creed game waar ik dol op ben! Deze neemt je mee in de ultieme piratenervaring, wat natuurlijk een tikje anders was dan de voorgangers. Toch vind ik deze game naarmate die wat anders is, zeker een super gave game! Ik heb dit al meerdere keren uitgespeeld! Ik zou je dit zeker aanraden!

Adam - 6 maanden geleden - zie alle 272 reviews van Adam »


De allerbeste pirate game die er is, maar het voelt niet als Assassin's Creed zoals vanouds.

Assassin's Creed IV: Black Flag is een geweldige game: het ontdekken van verlaten tropische eilanden is adembenemend, zeeslagen zijn krachtig, en de oude zandstranden van de koloniale dorpjes zoals Nassau zijn een plezier om over te struinen. Dit spel voelt echter niet als een Assassin's Creed game zoals vanouds. Is dat erg? Absoluut niet! Black Flag is een van de beste piratengames die er is. Je moet hier niet komen als je dezelfde vibe wilt ervaren zoals in de eerste AC games met Altaïr en Ezio, maar als je op zoek bent naar een exotisch en badass verhaal vol verraad, intrige en prachtige omgevingen, is dit 'm!

Craig 🥷 - 7 maanden geleden - zie alle 266 reviews van Craig »


Leuk

Leuke game!

Sixx - 7 maanden geleden - zie alle 2 reviews van Sixx »

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock