Wij zijn geopend. Je bestelling wordt zoals gebruikelijk verzonden. Afhalen is momenteel niet mogelijk. Lees hier meer informatie m.b.t. het coronavirus.

Levertijd

Wij doen altijd onze uiterste best je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Tenzij er op de productpagina expliciet iets anders staat, kunnen wij alle producten direct uit voorraad leveren. Voor dergelijke producten geldt dat we bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 worden betaald, dezelfde dag nog proberen te verzenden.

Op het moment dat je bestelling verzonden is, ontvang je hier bevestiging van via e-mail.

Binnen Nederland leveren we met PostNL. Deze bezorgen vrijwel altijd de eerstvolgende dag (met uitzondering van zondag en maandag).

Naar België maken we gebruik van PostNL of van bpost, afhankelijk van de grootte van de bestelling. Qua levertijden moet je rekening houden met 2-3 werkdagen.

Als je bestelling niet door de brievenbus past, ontvang je een Track & Trace code om je bestelling te volgen.

Verzendkosten

We hebben als richtlijn om voor alle bestellingen samen de verzendkosten ongeveer 50/50 met jullie te delen. Dit doen we door een vast tarief te vragen voor alle zendingen, en hierbij pakketzendingen en grote bestellingen wat te ontlasten.

Verzendkosten binnen Nederland

  • €3.95
  • gratis voor bestellingen boven de €100,-

Verzendkosten naar België

  • €4.95
  • gratis voor bestellingen boven de €100,-

Afhalen

Het is ook mogelijk je bestellingen op afspraak op te komen halen bij ons in Utrecht. Selecteer in dat geval 'Ophalen in Utrecht' in het verzendproces en dan betaal je geen verzendkosten.

Ophalen kan elke werkdag tussen 16:00 - 18:00. Buiten deze tijd om afhalen is vaak ook geen enkel probleem. Neem daarvoor even contact met ons op!