Tips van de Community

Deze 4 product reviews heeft onze klant sneakercloneshopnl geschreven.
🤫 Psst, zelf ook wat golden coins verdienen met het schrijven van product reviews? Lees hier hoe.
Product Review
Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII
Playstation 4 Games

Super toffe game!
Deze game speel ik al super lang. In deze game klopt de campaign heel erg. Dat is een pluspunt. Wat ook een pluspunt is, is multiplayer. Dat is zo geweldig om te spelen met je vrienden. Uiteraard een aanrader!
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Playstation 4 Games

Deze avontuur is fantastisch om te beleven!
Deze story game is uiteraard mijn favoriet. Het brengt je mee naar de 19de eeuw en ik hou van games die zich in vroegere tijd afspelen. Ik hou heel erg van de story want er zit heel veel in. Veel actie, en daar hou ik enorm van. Geen minpunten, echt een aanraden!
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Playstation 4 Games

Ongelofelijk leuke game om met je vrienden te spelen!
Deze game brengt je mee naar Los Santos. Daar speelt zich veel in. Je kan met verschillende personages spelen wat super tof is, en je kan super veel met ze doen. Sterker nog, je hebt ook Online modus en dan kan je leuk gaan crossen en racen met al je vrienden. Er zijn ook geweldige missies bijv. Heists. Zeker een aanrader!
Call of Duty: Black Ops III
Call of Duty: Black Ops III
Playstation 4 Games

Zombies is geweldig!
Deze game is echt geweldig! Uiteraard mijn favo COD game! Zombies is mijn favoriet. Die speel ik nog steeds met m'n vrienden omdat het super geweldig is. Ik speel ook als ik met een vriend 1vs1 ga, spelen we altijd gungame. Uiteraard een zieke game mode in multiplayer. Ik heb geen minpunten voor deze game dus zeker een aanrader!
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock