Mijn pakket is vertraagd

Is je pakketje langer onderweg dan verwacht? Zit je al dagen hoopvol naar een onveranderlijke track-en-trace pagina te staren? Of wordt je bezorgmoment steeds een dag opgeschoven? 😔

Dit kan je helpen!

Vertraging

Soms lukt het helaas niet om je pakketje op tijd te bezorgen. Zeker in drukkere periodes (bijvoorbeeld rondom Black Friday, Sinterklaas, Kerst en andere feestdagen), lopen veel pakketjes één of meerdere dagen vertraging op.

Houdt vooral de track-en-trace pagina goed in de gaten. Deze kun je terugvinden via de verzendbevestiging of op je orderpagina (linkje via de footer van onze mailtjes). 🙏

Onderzoek na 7 Dagen

De eerste 7 dagen kunnen we helaas niks anders voor je betekenen dan je vragen om nog even geduld te hebben.

Als er 7 dagen lang geen update in je track-en-trace pagina is geweest, laat het ons dan vooral weten.

Dan starten we een onderzoek bij de vervoerder om te achterhalen waar je pakketje is. Indien hier niet snel genoeg een antwoord op komt, gaan we er linksom of rechtsom in ieder geval voor zorgen dat de situatie voor jou zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat je niet nog langer hoeft te wachten.

Verwachte Levertijd

De standaard levertijd van PostNL en Cycloon is 1 werkdag en naar België 2-3 werkdagen.

Als we later groot zijn, zouden we het liefste zelf op het fietsje of in Mario's Kart het hele land door toeren om jullie pakketjes hoogstpersoonlijk af te leveren.

Tot die tijd blijven we voor de exacte levering afhankelijk van de postbedrijven.

Bedankt

We snappen hoe vervelend het is om langer op je pakketje te moeten wachten, dus we willen je graag bedanken voor je geduld.

Wij duimen met je mee dat de bezorger alsnog zo snel mogelijk voor de deur staat met jouw video game pareltjes. 🙏

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock