Mijn pakket is nog niet gesorteerd

Heb je een verzendbevestiging ontvangen, maar zegt de track-en-trace pagina dat het pakketje nog niet in het bezit is van de vervoerder? Lijkt het alsof wij het nog helemaal niet verstuurd hebben? 🤔

Dit kan je helpen!

Sorteercentra en Scans

Op het moment dat je van ons een verzendbevestiging ontvang via de mail, is je pakketje ingepakt door een van onze inpak ninja's en wordt het dezelfde dag nog bij ons opgehaald door een koerier. Als je pakketje in het weekend is ingepakt, wordt het op maandag opgehaald.

Je pakketje wordt vervolgens naar een depot of sorteercentrum van de betreffende postvervoerder gebracht. In het depot wordt je pakketje voor het eerst gescand.

Deze eerste scan is normaal gesproken dezelfde avond nog, maar als het heel erg druk is, kan het zijn dat niet alle pakketten dezelfde avond (of nacht) nog gescand kunnen worden. In dat geval ziet de track en trace er bijvoorbeeld zo uit

Maak je geen zorgen, de zending is al wel verzonden en bevindt zich waarschijnlijk al in het depot, maar omdat het pakket nog niet gescand is "weet" het systeem van PostNL of Cycloon het dan nog niet.

Zodra je pakket gescand wordt, krijgt de track-en-trace pagina een update.

Verwachte levertijd

De standaard levertijd van PostNL en Cycloon is 1 werkdag en naar België 2-3 werkdagen.

Als we later groot zijn, zouden we het liefste zelf op het fietsje of in Mario's Kart het hele land door toeren om jullie pakketjes hoogstpersoonlijk af te leveren.

Tot die tijd blijven we voor de exacte levering afhankelijk van de postbedrijven.

Bedankt

We snappen hoe vervelend het is om langer op je pakketje te moeten wachten, dus we willen je graag bedanken voor je geduld.

Wij duimen met je mee dat de bezorger alsnog zo snel mogelijk voor de deur staat met jouw video game pareltjes. 🙏

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock